Як приготувати соковиті та дуже ароматні відбивні замість котлет (РЕЦЕПТ)
Рецепт, вартий вашої уваги
Інгредієнти:
- м’ясо – 3 шматки
- цибуля – 1 шт.
- картопля відварена – 2 шт.
- помідор – 1 шт.
- сметана або майонез – 4 ст.л.
- сир – 100 г
- гірчиця – 2 ч.л
- часник – 2 зубчики
- сіль, перець, зелень, спеції – до смаку
Приготування:
М’ясо добре відбиваємо. Солимо й перчимо, посипаємо спеціями на власний вибір і залишаємо маринуватися на кілька годин. Тим часом відварюємо картоплю в мундирах.
Цибулю нарізаємо кільцями, а помідор – тонкими кружечками.
Деко застеляємо пергаментом чи фольгою і викладаємо кружальця цибулі, а на них кладемо відбивні. Змащуємо м’ясо гірчицею і викладаємо зверху колечка помідорів.
Ті, своєю чергою, мастимо пропущеним через прес часником, також підсолюємо і перчимо, а зверху присипаємо натертою картоплею і мастимо сметаною чи майонезом.
Духовку розігріваємо до 180 градусів і запікаємо близько 40 хв.
За 5 хв до готовності посипаємо відбивні тертим сиром.
Джерело: Скарбничка рецептів
Радіо Трек: НОВИНИ