Неймовірна курочка зі скоринкою на сковороді: простий спосіб приготувати м’ясо без духовки (РЕЦЕПТ)
Виходить дуже смачно, ще й готується швидко
Апетитна смажена курочка – один із найкращих варіантів приготувати м’ясо, яке із задоволенням з’їдять і діти, й дорослі. Однак часто саме з приготуванням і виникають труднощі... У когось погана духовка і м’ясо пропікається нерівномірно, а комусь не подобається, що запечена в духовій шафі курятина стає надто сухою
Вихід є – готуйте курочку на сковорідці!
А ми допоможемо з рецептом
Обіцяємо: нічого складного, зате смак вас точно порадує!
Інгредієнти:
- куряча грудка (без шкіри й кісток) - 2 шт.
- вершкове масло - 1 ст.л.
- приправа для стейка - 2 ч.л.
- копчена і солодка паприка - по ½ ч.л.
- олія - 1 ст.л.
- сіль - до смаку
Приготування:
Змішуємо приправи та сіль і рясно посипаємо ними курку (і навіть трошки втираємо спеції в м’ясо, але без фанатизму).
Ставимо сковороду на середній вогонь, додаємо олію та розігріваємо. Тоді викладаємо курочку. Грудинка приготується за 8-10 хв, після цього ми її перевернемо і будемо смажити стільки ж з іншого боку.
Аби курка була максимально соковитою, можна додати на сковороду столову ложку масла - коли воно розстане, кілька разів переверніть курку, щоб вона ним добре просочилася.
Перед подачею на стіл м’яско має настоятися протягом 5-7 хв. Так ви отримаєте найсмачнішу в світі смажену на сковороді курочку!
Радіо Трек: НОВИНИ