Салатний торт із оселедцем: яскравий смак із простих продуктів (РЕЦЕПТ)
На його приготування – з усіма нюансами – знадобиться не більше години
Якщо вам набридла одноманітність страв і ви шукаєте щось новеньке, спробуйте такий салатний тортик. Це смачна і досить ситна страва, яку можна приготувати буквально за 40-45 хв.
Інгредієнти:
- вафельні коржі – 1 упаковка (7 шт.)
- оселедець – 1 шт.
- яйця – 3 шт.
- морква – 2 шт.
- сир – 150 г
- майонез – 300 г
- чорний перець, сіль – до смаку
- зелень – для прикраси
- червона ікра – за бажанням, для прикраси
Приготування:
Відварюємо моркву і яйця (щоб жовток не розтікався) та натираємо їх на дрібній терці. Тоді розбираємо оселедець, ретельно видаляючи кісточки або ж купуємо відразу готове «чисте» філе. Нарізаємо рибу дрібними кубиками.
Тепер починаємо збирати сам торт:
1 крок – кладемо перший вафельний корж, мастимо його майонезом і викликаємо половину нарізано оселедця;
2 крок – накриваємо його другим коржем, який знову змащуємо майонезом і посипаємо половиною натертої моркви;
3 крок – кладемо третій корж, додаємо майонез, посипаємо половину відварених і попередньо натертих яєць;
4 крок – повторюємо всю процедуру у такому ж порядку.
Останній шар також змащуємо майонезом і посипаємо натертим на дрібній тертці сиром.
Додаємо зелень і якщо маєте натхнення – червону ікру Буде надзвичайно гарно і дуже-дуже смачно!
Страва повинна добре настоятись – 3-4 годин у холодильнику буде цілком достатньо.
Радіо Трек: НОВИНИ