«Я впевнена у його чесності», - госпітальєрка Яна Зінкевич про підтримку на виборах у Рівному Олександра Третяка

Депутатка Верховної Ради побувала в ефірі Радіо Трек разом з кандидатом на міського голову Рівного

В охороні здоров’я нині все дуже катастрофічно. Бо на посаді міністра охорони здоров’я - дуже некомпетентна людина, яка має свої інтереси і не сприяє вирішенню проблем коронавірусу. Так вважає депутат Верховної Ради, секретар Комітету з охорони здоров’я Яна Зінкевич. Тож, за її словами, політсила, яку вона представляє -«Європейська солідарність», наполягає на звільненні міністра охорони здоров’я. Але поки для цього не вистачає голосів.

Про карантин вихідного дня вона висловилася так:

 Це непродуктивна ідея. Ми повинні розуміти, що фактично вся сфера обслуговування має найбільші прибутки у вихідні. І все, що ми можемо зробити, щоб поховати бізнес, це ввести карантин вихідного дня. Якщо говорити загалом: для того й вводився жорсткий карантин навесні, щоб можна було за цей період підготуватися: підготувати обладнання, медиків, перекваліфікувати їх, закупити кисень і все необхідне. Але це було використано неефективно.

Всі просиділи декілька тижнів на жорсткому карантині, втратили свої запаси. А 60% українців мають запаси лише на 2-3 тижні і більшість живе від зарплати до зарплати. Тому я думаю, що ми через карантин вихідного дня будемо ще більше страждати, особливо наш бізнес.

Кандидат на міського голову Рівного від «Європейської солідарності» Олександр Третяк додав, що на місці міського голови приєднався б до міст, що відмовилися від карантину вихідного дня.

У нас сьогодні була зустріч з підприємцями і ми зійшлись у поглядах, що бізнес і так напівживий, бо прибутки зменшилися. І саме у вихідні, коли люди приходять у торгові центри, у розважальні заклади, коли можна підняти якось рентабельність бізнесу, його вбиватимуть до кінця. Тому потрібно вирішувати, як допомагати бізнесу.

Також Олександр Третяк відповів на питання про пріоритети на посаді міського голови.

Рівне - це Табула Раса, тобто “чиста дошка” на якій ми будемо писати нову історію міста. Насамперед, нова влада має бути максимально прозора, відкрита, а в прийнятті рішень треба залучати громадськість. Одним із ключових запитів рівнян є привести до ладу, оновити, очистити рекреаційні зони - це і Устя, Басів кут, гідропарк, парк Шевченка.

Також нам треба провести аудит використання коштів, кадрового ресурсу міста. І звісно у зв’язку з пандемією запропонувати програму захисту медиків.

Яна Зінкевич заявила про свою підтримку на виборах міського голови Рівного Олександра Третяка і пояснила чому:

Для мене це людина честі, мудрості, яка володіє знаннями і вміє правильно їх використовувати. І я впевнена у його чесності. Бо багато інших кандидатів ідуть на вибори, щоб просувати свої бізнесові інтереси, а не відстоювати думку людей. Тому що влада - це сфера впливу, яку вони хочуть отримати. Тому я, в Третяку абсолютно впевнена, буду я підтримувати, мої рідні, мої близькі будуть за нього голосувати.

Докладніше слухайте у програмі «Відкритий мікрофон» на Радіо Трек:

Радіо Трек · Відкритий Мікрофон - Яна Зінкевич Та Олександр Третяк

* - на правах реклами

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень