Олександр Турчинов приїхав у Рівне і виступив на Майдані (ФОТО)

Колишній секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов сьогодні перебуває з візитом на Рівненщині

Турчинов уже виступив у центрі Рівного і планує побувати в Дубні та Костополі.

Основна мета його візиту - підтримати однопартійців з «Європейської солідарності» перед голосуванням 25 жовтня. Так само як напередодні Петро Порошенко, Турчинов спланував поїздку: побував біля агітаційного намету, робив фото і спілкувався з перехожими, а також виголосив промову біля пам’ятника Тарасу Шевченку.

Треба об’єднатись всім патріотам, щоб побудувати в кожному селі, селищі справжню Європу, щоб не нам їздити шукати кращої долі, а тут кращу долю робити. Але нам потрібні при владі ті, кому не байдуже, кому не «какая разніца», які розуміються на місцевих проблемах, але можуть диктувати порядок денний всій країні, - сказав Турчинов.

Нагадаємо, Олександр Турчинов з 23 лютого 2014 року, після втечі Віктора Януковича, був призначений виконувачем обов'язків Президента України. Був Верховним Головнокомандувачем Збройних Сил України. А з грудня 2014 по травень 2019 року працював на посаді Секретаря Ради національної безпеки і оборони України. Про це присутнім на майдані нагадав і Федір Мисюра. Він також розповів історію, як познайомився на передовій з Турчиновим - той приїхав до солдат в окопи в Піски.

2014 рік - країна без Президента, країна пограбована. Тоді всі тяжкі рішення, все управління країною взяв на себе Олександр Турчинов. З однієї сторони казали «віддай Крим Росії», з іншої сторони казали «ми з вами, але не стріляти». Я уявляю, наскільки складно було тоді приймати рішення. Вони були настільки складні, що я можу сьогодні сказати, що він є одним із Президентів України, бо це є так, - резюмував Федір Мисюра.

Турчинов не приховує, що приїхав підтримати Олександра Третяка на посаду міського голови Рівного. Ось що він сказав:

Я знаю Олександра Третяка достатньо давно. Я його побачив вперше на Донбасі на фронті, де він системно займався волонтерською діяльністю, допомагаючи нашим військовим захищати країну. Дуже важливо, щоб очільником міста обирали людину, яка знає, що робити, і розуміє проблеми простих мешканців, бо і сам є одним з них. Дуже важливо, щоб це була людина, яка не представляє інтереси кланів, забудовників, бізнес-угруповань, а представляє інтереси простих людей, і це можна сказати про Третяка.

На Майдані було багато представників оновлених міського та обласного осередків партії. Серед них - Павло Алєксєєвич, Тарас Обоїста, Тетяна Воронцова, Ігор Шумілов, Сергій Кондрачук, Світлана Богатирчук-Кривко, Жанна Колошва, Олександр Процюк та інші.

* на правах політичної реклами

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень