Хто від «Слуги Народу» став кандидатом у депутати в Рівнераду: огляд списку (ФОТО)

Стало відомо, хто під прапорами партії «Слуги Народу» хоче потрапити до міської ради Рівного.

У списку кандидатів значаться відомі бізнесмени, брокери, медики, АТОвці, соціальні працівники і навіть помічники нардепів. Однак неозброєним оком видно, що основну ставку «зелені» роблять на тих, хто вміє працювати з фінансами.

Будують майбутнє

 

Очолив похід до міської ради голова Рівненської ОДА Віталій Коваль, який за сумісництвом від «Слуги Народу» балотується ще й на міського голову.

Тому, як би не завершилося змагання за крісло керівника обласного центру, Віталій Коваль точно стане депутатом міської ради 8-го скликання - це йому гарантує перший номер у списку.

Наразі голова ОДА активно займається будівництвом дитсадка на вулиці Коновальця та спорткомплексу на Макарова.

На фото: Андрій Моніч, Юрій Чаборай, Віталій Коваль, Юрій Козачек

Одразу за ним значиться власник торгової марки «INTER BETON» Юрій Чаборай, компанія якого є лідером у Західній Україні з виробництва бетону. Фірма має 9 заводів і створила понад 300 робочих місць.

Компанію у першій п’ятірці йому складає засновник і генеральний директор компанії «Стоград» Олександр Іванов. Ця фірма достатньо активно будує якісне житло у Рівному. За останні роки компанія побудувала понад 30 житлових будинків у нашому обласному центрі. Останнім великим проєктом, про який повідомляв «Стоград», стала перебудова Речового ринку. Тому за кілька років на вулиці Замковій замість залізних «будок» мають з’явитися п’ять 9-поверхівок. Цей житловий мікрорайон матиме найбільше у місті підземне паркування на 240 автомобілів.

На одній із сесій міської ради Володимир Хомко публічно закликав рівнян купувати житло у перевірених забудовників. Одним із таких міський голова назвав Іванова, «у якого завжди порядок із документами».

У списках партії можна побачити й іншого представника «Стограду» - директора з розвитку компанії Мирослава Чернія. Його вже можна помітити в агітаційних наметах «Слуги Народу» у мікрорайоні «Ювілейний», де він розповідає своїм виборцям про покращення інфраструктури, створення розважальних і культурних локацій та підтримку бізнесу.

Замикає першу десятку списку директор фірми «Реноме Євробуд» Андрій Моніч. Вперше публічно про цю людину рівняни дізналися під час відкриття на День міста підземель у парку ім. Шевченка. Адже саме під його керівництвом відбулося будівництво відпочинкової зони з сухим фонтаном Змієборця.

Є в партії й спеціаліст із будівництва житла для молоді Василь Шевчук, якого за успіхи нагородили почесною грамотою ОДА за сприяння в реалізації молодіжної житлової політики.

Помічники й депутати

 

Знайшлося місце у «Слузі Народу» й чинним депутатам міської ради.

Балотуватимуться, зокрема, начальниця управління культури й туризму Рівненської ОДА Любов Романюк та директор івент-агенції «Мегаподія» Роман Яворський. Останній добре відомий мешканцям мікрорайону Тинне, інтереси яких захищає у міській раді. Своєю чергою, рівняни добре знають його за концертами відомих українських зірок «Мегаподія», фестивалів «Бульба-фест», «Атмосфера» та «Ми – талановиті!».

Потрапили у список і дві помічниці народного депутата Олександра Ковальчука у ВР. Зокрема, юристка Алла Рижа та спеціалістка з питань ЗМІ Оксана Федорук.

З думкою про фінанси

На фото: Володимир Антонюк, Тетяна Сладковська, Сергій Кальмук, Олександра Коваленко, Дмитро Янушевський, Ліна Оліферчук

Точно потрапить до міської ради голова ГО «Інститут податкових реформ» та віцепрезидентка «Асоціації платників податків України» Олена Хотенко.

Це гарантує їй не лише високе місце у списку «Слуги Народу», а й активна громадська діяльність, адже кандидатка з початку року стала ще й ведучою програми «Академія онлайн» на місцевому телебаченні, яка користується популярністю.

Підсилюють економічне крило команди «Слуга Народу» директор компанії «PST Україна», яка надає митно-брокерські послуги, Євгеній Савчук та засновник групи компаній «Моноліт» Олексій Яницький. Вони мають кілька вищих освіт, які пов’язані з бізнесом та економікою.

Ще одним відомим представником команди «зелених» є директор агенції із залучення інвестицій та обслуговування інвесторів «ІнвестІнРівне» Дмитро Янушевський. Він безпосередньо причетний до створення більш як тисячі робочих місць на Рівненщині.

А замикає економічний блок фінансовий директор підприємства «МЛС» Тетяна Мельничук, яка вважає, що підтримка малого і середнього бізнесу - це основа економічного розвитку Рівного.

Кандидати у «білих халатах»

 

Не обійшлося у команді «Слуги Народу» й без лікарів.

Представляти команду Володимира Зеленського у міській раді хочуть лікар-хірург міської лікарні Рівного Віталій Хмилецький, завідувачка відділення клінічної неврології та нейрореабілітації Рівненської міської лікарні №2 Ярина Брожик та лікарка-невропатолог діагностичного центру ім. В.Поліщука Ліна Оліферчук.

Вони декларують, що на місцевому рівні займатимуться відстоюванням інтересів медиків та популяризуватимуть здоровий спосіб життя.

Уміють воювати

 

Приєдналися до рівненської «Слуги Народу» й воїни АТО. Вирішив іти з місцевою командою голова Координаційної ради ветеранів та учасників бойових дій при Рівненській ОДА Сергій Кальмук. Саме він з однодумцями створив ветеранську компанію, куди на роботу беруть тих, хто захищав Україну на Донбасі. До слова, директор цієї компанії Володимир Антонюк теж значиться у списках «СН».

Ще одним представником АТОвців є Роман Алексійчук. Однак його доречніше буде віднести не так до військових, як до експертів з ОСББ. Адже він з 2009 року працює у цій сфері й знає все про потреби мешканців багатоповерхівок.

До воєнного блоку належить і військовий комісар Гощанського об’єднаного районного територіального центру комплектування і соціальної підтримки Руслан Ткачук. Він займається питаннями своєчасного проведення призову на строкову військову службу та на військову службу за контрактом, а також патріотичного виховання.

Комунальники

На фото: Тарас Деркач, Любов Романюк, Роман Швець, Галина Похильчук, Олена Хотенко, Ігор Ханенко

Є у списку кандидатів і спеціалісти з комунальної сфери.

Зокрема, керівниця ради голів ОСББ Галина Похильчук, очільник восьми ОСББ у Рівному Ігор Ханенко, начальник диспетчерської служби «Рівнеоблводоканалу» Роман Швець, інженер технічного нагляду ШЕУ Віталій Кончук і директор дочірнього підприємства «Водоекотехпром» Рівненського обласного водоканалу Тарас Деркач.

Ті, хто допомагає людям

 

Підприємницю із 20-річним досвідом, директорку турфірми «Олександра» Олександру Коваленко знають, як експерта із залучення туристів. Адже вона розробила та втілила у життя багато «мандрівних» проєктів. Однак вона також є практичним психологом у Рівненському міському центрі комплексної реабілітації осіб та дітей з інвалідністю «Крок», де допомагає людям з порушенням опорно-рухового апарату.

Розв'язувати проблеми соціально незахищених верств населення у міській раді Рівного хоче головна інспекторка Рівненського обласного центру з надання соціальних послуг Ірина Суховецька. Допомагати їй буде заступниця директора Центру з нарахування та здійснення соціальних виплат департаменту соцзахисту населення Рівненської ОДА Тетяна Сладковська.

Викладачі

На фото: Євгеній Савчук, Ірина Суховецька, Алла Рижа, Ігор Гопчак

Оскільки інтелігенція є важливою частиною соціуму, то не обійшлося без неї й у команді «Слуги Народу». Під «зеленими» прапорами на вибори йдуть заступник завідувача кафедри НУВГП Ігор Гопчак і викладач фізики та математики Рівненського коледжу економіки та бізнесу В'ячеслав Білецький.

Малий та середній бізнес

 

Доволі багато серед кандидатів пропрезидентської сили осіб, які є вихідцями з бізнесу.

Наприклад, директор компанії «СВ Трансгаз» Ігор Хомич, якому мешканці «Ювілейного» досі дякують за нові та зручні автобуси, які навіть у карантинний період не сходили з маршруту.

Також тут є директор «Торговий Дім Культтовари» Юрій Козачек, який піклується та допомагає ветеранам, учасникам бойових дій. Він вже багато років є меценатом «КВН Рівненщини» та «Ліги Сміху».

У списку значиться і юрисконсульт фірми «Торгбуд-Сервіс» Ірина Жук, яка є співавтором всеукраїнського проєкту «#Підвези_мене» - українського аналога європейських проєктів, що спеціалізується на організації спільних поїздок водіїв і пасажирів.

Також тут є організаторка різноманітних спортивних заходів, зокрема, міжнародних та всеукраїнських змагань із кікбоксингу, Наталія Полівко, бухгалтерка компанії «Торгбуд-Сервіс» Юлія Ковальчук, експертка з продажів Іванна Андріюк та бухгалтер фірми «Торгбуд-Сервіс» Катерина Олійник, яка переконана, що у місті потрібно працювати над створенням і розвитком дитячих просторів та зон відпочинку.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень