У Рівному почався безстроковий протест проти однопартійної диктатури (ФОТО)

Акцію протесту оголосила політична партія «Рівне Разом»

Проти свавілля чиновників, які тиснуть на Рівненську міську територіальну виборчу комісію, протестує політсила «Рівне Разом».

Про початок безстрокової акції протесту заявила голова міської парторганізації Світлана Марчук:

Ми, представники політичної партії «Рівне Разом», оголошуємо про початок безстрокової акції протесту проти свавілля представників чинної влади, які перешкоджають у реєстрації кандидатів від нашої партії на місцевих виборах, - говорить Світлана Марчук у своїй заяві.

На фото - голова міської парторганізації Світлана Марчук

Напередодні представники «Рівне Разом» зафіксували спробу вчинення тиску і залякування членів територіальної виборчої комісії. Тиснули на ТВК провладні народний депутат і місцеві чиновники.

«Рівне Разом» акцією протесту хоче привернути увагу рівнян та правоохоронців й зупинити порушення чинного законодавства.

Ми прийняли рішення звернутися до рівнян після того, як представники та народні депутати пропрезидентської політичної сили «Слуга народу» впродовж двох днів намагалися вплинути на Рівненську міську ТВК, щоб не дати можливості зареєструвати списки наших кандидатів до Рівненської міської ради, - розповідає Світлана Марчук.

«Рівне Разом» закликає рівнян не залишатися байдужими і підтримати їхню боротьбу за права містян.

Волонтери і партійці встановлюють намети перед Рівненською ОДА та Рівненською територіальною виборчою комісією й закликають усіх, кому не байдуже, що буде з Рівним, долучатися і підтримати протест за чесні вибори.

«Рівне Разом» - проти встановлення однопартійної диктатури.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень