Партія «За майбутнє» висунула кандидатів в обласну та місцеві ради Рівненщини під час масштабного заходу (ФОТО)

На стадіоні «Мототрек» за участі сотень гостей

Партія «За майбутнє» висунула кандидатів в обласну та місцеві ради Рівненщині. Загальні збори Рівненської обласної організації політичної партії відбулися 19 вересня на рівненському стадіоні «Мототрек».

Захід почався із автопробігу на автомобілях із символікою «За майбутнє». Прихильники партії приїхали зі всіх куточків області та вишикувалися на стадіоні.

За їхніми словами, це підкреслило, наскільки нині важливе єднання заради спільної розбудови благополучного майбутнього держави.

З початку свого існування партії вдалося здобути досягти неабияких успіхів у Рівненській області, відзначив голова Рівненської обласної організації політичної партії «За майбутнє» Ігор Ясенюк

За такий короткий час нам прогнозували, що не відбудемося, ми не злетимо. Але ми зробили цю політичну силу. І взяли на себе відповідальність за наш край, за кожну вулицю, за кожне місто.

Участь у зборах взяли понад чотириста делегатів від місцевих організацій партії, котрі балотуватимуться у депутати Рівненської обласної ради, районних, сільських, селищних та міських рад Рівненщини на чергових місцевих виборах, які відбудуться 25 жовтня.

В обласній організації політичної партії «За майбутнє» зазначають, що до команди входять  професіонали: керівники підприємств, освітяни, аграрії, медики, представники усіх соціальних верств і суспільного життя. 

На правах реклами.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень