Від коронавірусу й хронічних хвороб. На ХАЕС триває добровільне медичне страхування

Минулого року угоди на страхування уклали 60% працівників ХАЕС

Черговий етап добровільного медичного страхування на 2021 рік триває на Хмельницькій АЕС. Рішення про страхування на умовах компенсації страхового платежу шляхом надання матеріальної допомоги було прийнято спільним рішенням «НАЕК «Енергоатом» і Атомпрофспілки.

Вперше страхування на ХАЕС запрацювало торік. Тоді атомникам були доступні послуги тільки компанії «УНІКА». Наразі список рекомендованих для страхування компаній розширено. Працівники Хмельницької АЕС можуть отримати поліси медичного страхування й у двох інших рекомендованих компаніях – «ТАС» та «Альфа».

Страхові компанії на підставі зауважень та пропозицій працівників атомної станції допрацювали та розширили програми страхування на 2021 рік.

Усі компанії співпрацюють з провідними медичними закладами Києва, Львова, Рівного, Хмельницького та низкою регіональних спеціалізованих медичних установ. Крім того, додано відшкодування на лікування від COVID-19, збільшено суми на стоматологію, діагностику, включено лікування хронічних захворювань та ін.

За словами заступника начальника відділу розвитку персоналу Сергія Ільющенкова, торік на Хмельницькій атомній станції застрахувалося понад 60% персоналу (3156 осіб), нині статистика станом на 9 грудня виглядає так: 2569 працівників подали заяви на добровільне медичне страхування.

Це ще не повний перелік охочих,- наголосив Сергій Ільющенков,- адже саме у ці дні відділ роботи з персоналом активно співпрацює з усіма підрозділами, щоб охопити страхуванням максимальну кількість персоналу Хмельницької АЕС.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень