У Рівному на спорт за 2015 рік витратили майже 11 млн гривень

За 2015 рік на розвиток спорту Рівного з міського бюджету витрачено 10 млн 674 тис. гривень. Управлінням протягом 2015 року проведено 10 спортивно-масових заходів з неолімпійських видів спорту, з олімпійських видів проведено 47 спортивних змагань. Це місту обійшлося у 87 тис. грн. Коментує міський голова рівного Володимир Хомко:

Протягом 2015 року в місті Рівному збережено мережу дитячих юнацьких шкіл 1,2,3,4,5, ДЮСШ з футболу "Верес". В них функціонують 18 відділень з видів спорту та займається 1858 вихованців. На утримання спортивних шкіл в бюджеті міста передбачено 10 млн 674 тис. гривень, в тому числі 348 тисяч на проведення спортивних заходів.

Додамо, що також з міського бюджету було виділено 1 млн 700 тис. гривень субвенції обласному бюджету на реалізацію заходів Програми розвитку фізичної культури і спорту в Рівненській області, а саме - для участі ФК "Верес" у чемпіонаті України другої ліги, Рівненської волейбольної команди "Регіна" для участі у чемпіонаті в Суперлізі України, на розвиток спідвею, мініфутболу, баскетболу, бейсболу та софтболу.

До слова, з повним звітом ви можете ознайомитися на сайті міського голови.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень