Рівненські тренери отримали міжнародні сертифікати

Вони завершили перший рівень курсів UWW

Провідні тренери Рівненщини - здолбунівчанин Віктор Куцель та рокитнівчанин Іван Парчук стали учасниками міжнародного семінару тренерів України зі спортивної боротьби Level 1.

Про це пише сайт Рівненської ОДА.

Захід проходив в Олімпійському центрі Конча-Заспа. А організувала його Міжнародна федерація боротьби – Об’єднаний Світ Боротьби (UWW).  Кількість учасників була суворо лімітована. Тренінги відбувалися як в практичній, так і в теоретичній площині. Практичні заняття на килимі проводили разом із чоловічою збірною України.

Навчити тренерів активно комунікувати, знаходити спільну мову з дітьми, батьками, меценатами – це стало основною метою семінару.

«Тренер є не тільки вихователем, він має бути менеджером і організатором, вміти знаходити небайдужих людей, приводити до залу нових дітей. Але в першу чергу, для юних борців потрібно створити належні умови для нормальних тренувань», - сказав інструктор UWW з Франції Ака Вінсент.

Інструктор UWW Андрій Воронцов з Канади підкреслив, що роботу з малечею слід проводити виключно на позитиві.

«Не менш важливе завдання - втримати дітей, вони мають відчувати, що борці - його брати. Тренер - найкращий друг. Борцівський зал - його другий дім», - наголосив інструктор.

По закінченню навчання тренери успішно склали письмовий іспит та отримали відповідні сертифікати про завершення першого рівня курсів UWW.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень