У Рівному розпочалась екологічна боротьба

Напередодні ввечері відбулось громадське обговорення

Приводом до обговорення стало рішення ТОВ «Рівненський насіннєвий завод (Євронасіння)» переобладнати  свої виробничі приміщення, щоб мати змогу протруювати зернові. Оскільки підприємство розташоване посеред житлової зони, така новина у місцевих жителів викликала занепокоєння. Коли люди зібрались під стінами «Євронасіння», то побачили оголошення про відміну громадських слухань, які мали відбутися в стінах підприємства.

Заступник директора насіннєвого заводу Богдан Брикайло прокоментував це так:

– Немає необхідних документів для того, щоб проводити громадські слухання. Тобто, немає самого технічного забезпечення. Для того, щоб можна було вести з людьми бесіду і аргументувати певними фактами...

Однак, люди перемістились в приміщення «Рівнеагроенерго». Внаслідок цього було зібрано майже 200 підписів проти технічного переоснащення виробництва насіннєвого заводу та складено звернення до міського голови Рівного.

Люди вимагають створити громадську комісію і, у разі призначення повторних слухань, завчасно проінформувати громадськість через усі місцеві ЗМІ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень