Бразильців у «Вересі» не буде

Натомість розглядатимуть інших легіонерів

Бразильці у рівненському «Вересі» грати не будуть. Керівництво народного клубу пояснило це тим, що вони не витримують конкуренцію з рівненськими футболістами. Більше того, за умовами заявки легіонерів в українському чемпіонаті, рівненському клубу варто було б сплатити обов’язковий внесок по 150 тисяч гривень за кожного іноземного гравця. Попри це, керівництво та тренерський штаб клубу готують приїзд двох легіонерів. Про це розповів президент Народного клубу «Верес» Олексій Хахльов:

Відкрию маленький секрет, - ми готуємо приїзд ще двох легіонерів. Це будуть два представники футболу африканського. Це будуть хлопці з Гани. Вони, думаю на 15 січня, коли розпочнеться наступний тренувальний збір, будуть запрошені.

Варто зауважити, що Народний Клуб «Верес» підписав контракти про співпрацю з торговою маркою «Щедрик» та рівненським Регбійним клубом. Тепер регбісти будуть виступати у традиційних «вересівських» червоно-чорних кольорах, та змінять назву на Регбійний клуб «Верес». 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень