Назвали спортсмена та спортсменку року

Оголосили результати щорічного конкурсу «Герої спортивного року»

Рейтинг формувався за підсумками спортивного сезону 2015 року, передає прес-служба Рівненської ОДА.

«Сенсацією року» став 15-річний вихованець Костопільського обласного ліцею-інтернату спортивного профілю Владислав Кузько. Юнак цьогоріч став бронзовим призером на чемпіонаті Європи з греко-римської боротьби та виконав норматив майстра спорту України. Владислав також представляв Україну на чемпіонаті світу.

Спортсменом року оголошено майстра спорту України міжнародного класу з плавання Михайла Романчука, а спортсменкою – заслуженого майстра спорту України з легкої атлетики Ольгу Земляк.

«Народним вибором» визнано легендарного 65-річного самбіста, тренера ДЮСШ «Колос» Миколу Кобу, котрий цьогоріч завоював золоту медаль на чемпіонаті світу з боротьби самбо серед майстрів.

Кращою командою стала збірна «Західний вогонь» зі софтболу, водночас переможницею у номінації «Чесна гра» – рівненська баскетбольна команда «Сузір’я-ОСДЮШОР-НУВГП».

У номінації «Тренер року» перемогу отримав заслужений тренер з плавання Петро Нагорний, а у номінації «Спортивна слава Рівненщини» – заслужений майстер спорту України з плавання Анна Хлістунова-Шарпар.

Найкращим спортивним організатором року визнано президента обласної федерації баскетболу Сергія Шемосюка, а меценатом року – ТОВ «ОДЕК».

Переможницею номінації «Сильні духом» стала дзюдоїстка, майстер спорту міжнародного класу Ірина Гусєва, у номінації «Разом з олімпійцями» кращим став майстер спорту України міжнародного класу з веслування на байдарках і каное Віктор Недашковський.

Крім того, на церемонії відзначили роботу кращих підрозділів молоді та спорту  райдержадміністрацій та міськвиконкомів області. А за вагомий внесок у сфері соціального захисту та реабілітації інвалідів керівнику рівненського «Інваспорту» Віктору Кучеру вручено орден «За заслуги» III ступеня.

ДОВІДКА

Щорічну урочисту церемонію «Герої спортивного року Рівненщини» проводить п’ятий рік поспіль Відділення Національного комітету України у Рівненській області спільно з управлінням у справах молоді та спорту ОДА. Керівники фізкультурно-спортивних товариств, члени виконкому РОВ НОК України, працівники управління таємним голосуванням визначають переможців у зазначених номінаціях.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень