Таксистів і маршрутників, які порушували, покарали у Рівному (ВІДЕО)

Правоохоронці

18 адмінматеріалів склали на водіїв під час рейдової перевірки маршруток на вул. Курчатова у Рівному. Напередодні спільно з працівниками Укртрансбезпеки там працювали патрульні. Про це повідомляє UA:Рівне.

Лише за три години – з п’ятої до восьмої ранку – вони оглянули близько 30 маршруток. У багатьох виявили порушення.

Зокрема, на двох водіїв таксі склали адміністративні матеріали за надання послуг без ліцензії. Ще одну «адмінку» - на механіка автопідприємства, який випустив на рейс маршрутку без проходження нею обов’язкового техогляду. 

Зауваження до водіїв пасажирського транспорту - різнопланові. До прикладу, в одному з транспортних засобів встановлено на одне сидіння більше, ніж вказано у техпаспорті. Тож, цей автобус обов’язково потрібно перереєструвати. Тим часом інший водій зберігав транспортний засіб поза стоянкою, попри те, що це прописано у договорі. Крім того, кермувальник не дотримувався режиму праці та відпочинку.

Більше – на відео UA:Рівне:

Нагадаємо, що з 1 жовтня на Рівненщині розпочалася операція «Безпека дорожнього руху – це життя». Спеціально створені мобільні групи перевіряють транспортні засоби, якими перевозять пасажирів, а також дотримання водіями маршруток і пасажирських автобусів ПДР.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень