Перевізників Рівненщини перевірятимуть

Сьогодні з ними спілкувалися

Перевізники Рівненщини на один день опиняться під підвищеним контролем. 26 вересня Патрульна поліція Рівненщини та інспектори Укртрансбезпеки проводитимуть «День безпеки» та перевірятимуть маршрутки перед виїздом.

До цієї дати управління Укртрансбезпеки спільно з поліцейськими провели зустріч із підприємцями. Там представники розповіли присутнім про результати місячника безпеки - протягом місяця інспектори перевірили понад тисячу пасажирських автобусів.

Про найпоширеніші виявлені порушення, над усуненням яких мають працювати власники транспортних засобів, далі розповідає Тарас Наконечний:

Перевірили понад тисячу транспортних засобів. Склали 111 актів про порушення автотранспортного законодавства. Основні порушення, які ми виявили під час місячника – це технічний стан транспортних засобів, це відсутність необхідних документів на перевезення пасажирів, відсутність справних тахометрів. Це такі порушення, які призводять до ДТП.

Керівник відділу безпеки дорожнього руху Патрульної поліції Рівненщини Сергій Коханюк додав, що для уникнення порушень варто більш прискіпливо перевіряти водіїв, яких наймають на роботу.

Наводить приклади, що кермувальників не раз ловили нетверезими за кермом. В стані наркотичного сп’яніння ловлять стільки ж, скільки в стані алкогольного, каже поліцейський.

Крім того, до першого січня усі машини, які перевозять більше 9 пасажирів, необхідно обладнати новими тахометрами – пристроями, які вимірюють частоту обертання деталей машин. Така нова вимога Кабміну.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень