Вже цими вихідними подорожчає проїзд у приміських та міжміських маршрутках на Рівненщині

Чому?

Вже цими вихідними подорожчає проїзд у приміських та міжміських маршрутках.

Зокрема, у напрямку Гощі, Корця, Острога та Здолбунова. Про це пасажирам кажуть водії маршруток.

Вплинути на перевізників чиновник обласного управління інфраструктури не можуть, адже вже два роки в Україні тарифи на проїзд не контролює жодна інстанція.

Чим виправдовуються перевізники пояснив начальник відділу транспорту обласного управління інфраструктури та промисловості Віталій Харковець:

Є велика проблема по водіях. Є проблема по паливу, яке здорожчало востаннє на гривню. На автозаправних станціях кажуть, що вартість палива зростатиме і надалі. І курс долара впливає на все. Вартість запчастин прив’язана до курсу долара і євро. Плюс, досі не врегульоване питання монетизації пільгових перевезень. 

Чиновник додав, що поки вдалось врегулювати питання із гощанськими перевізниками. Тобто вони залишать тарифи, які діяли до 1 вересня.

До слова, на Рівненщині зареєстровано 256 приміських та 58 міжміських маршрутів. Серед популярних напрямків, як от Сарненський, де є конкуренція, про підняття тарифів на проїзд поки не говорять.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень