Працівників немає - всі стажери. Або хто працює у Здолбунові

Управління Держпраці у Рівненській області здійснило виїзд до торгових точок цього міста

Під час виїзної інформаційної акції у Здолбунові фахівці Управління Держпраці у Рівненській області поспілкувалися з понад 50 найманими працівниками та роботодавцями. Вони побували в закладах громадського харчування, салонах побутових послуг, торгових точках.

Під час превентивного моніторингу з’ясувалося, що в Здолбунові, як і в інших населених пунктах, характерним є «стажування» працівників без оформлення трудових відносин. Зокрема, така інформація прозвучала в популярній у місті піцерії та в продуктових магазинах.

Фахівці управління Держпраці кажуть, що це поширена практика маскування нелегальної праці. Причому, більшість людей не розуміє, що така наймана праця, якщо вона не підкріплена письмовим договором, є порушенням.

 У разі інспекційного відвідування суб’єкта господарювання, роботодавець за кожного такого «стажера» отримає штраф у 111 тис. 690 грн.

Управління Держпраці у Рівненській області попереджає про ризики незадекларованої праці і наголошує на необхідності належного оформлення трудових відносин.

 Роз’яснення стосовно неправомірності стажування у такому форматі, який широко використовують роботодавці-порушники, за посиланням

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень