Світ очима кота Леопольда та діти-актори: графік новорічних ранків у театрах Рівного

Розважальні програми почнуться 23 та 24 грудня

[media=76305]       

Драматичний та ляльковий театри вже готують новорічні розважальні програми маленьким рівнянам. Світ очима кота Леопольда та інших героїв однойменного мультфільму покажуть у Рівненському обласному музичному драмтеатрі. Вистава буде частиною традиційного новорічного видовища, яке проходитиме щоденно з 23 грудня й до середини січня.

     Малят чекають танці та пісні навколо ялинки, а також святкова казка «День народження кота Леопольда» з незвичними декораціями, про які розповість керівник літературно-драматичної частини Ірена Боровець.

     Ми подивимося на все очима кота і мишей. Тобто, якщо це крісло, то воно буде для нас в кілька разів більше, вікно - величезне просто, на підвіконні - величезні квіти.

     Буде цікаво навіть тим, хто має домашніх улюбленців, подивитися на те, як їхня кішечка чи пес дивиться на те, що їх оточує.

При постановці сюжету режисери насамперед звертають увагу на те, чого навчить дітлахів казка. Торік юних глядачів заохочували не смітити на вулиці та прибирати за собою. А на цей раз актори донесуть до дітлахів головну ідею найдоброзичливішого казкового кота – жити дружно та бути чемним навіть з недругами.

     У театрі ляльок теж готують новорічне свято для дошкільнят і учнів молодших класів. Проте, директор театру Володимир Данилюк говорить, що будуть раді глядачам будь-якого віку. Новорічне дійство матиме назву Новий ку-ку Рік, на честь прийдешнього року Півня.  

      Гостей чекає розважальна новорічна програма, а потім вистава з ляльковими героями зі світу Аліси в Країні чудес. Детальніше розповідає Володимир Данилюк.

Родзинкою є те, що ми залучаємо до проведення заходу дітей з театральної дитячої студії, яка у нас є в театрі «Березневі сходинки». Діти будуть виступати в ролі акторів на сцені театру.

     Постановкою новорічних дійств у ляльковому театрі протягом десяти років займається заслужений артист України Олександр Шило, який і пропонує програму. У театрі кажуть, що за час своєї роботи режисер-постановник добре вивчив смаки маленьких глядачів.

     Наразі по області вже їздить театральна група, а у нашому місті чекають закінчення карантину. Святкова програма Новий ку-ку Рік у Рівному стартує з 24 грудня й триватиме до Різдва.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень