Скільки кави потрібно пити щодня, щоб схуднути: відповідь дієтологів

Кофеїн прискорює обмін речовин

Дієтологи Теммі Шеймс та Ліссі Лакатос розповіли, скільки кави слід вживати щодня, щоб схуднути, пише Eat This, Not That.

Скільки кави потрібно пити щодня для схуднення

Згідно з дослідженням, проведеному вченими зі школи громадської охорони здоров'я Гарвардського університету, випиваючи чотири чашки кави в день, можна знизити жирові відкладення приблизно на 4%.

Фахівці припускають, що допускається споживання 200 до 400 мг кави на день, залежно від маси тіла. Це відповідає приблизно двом-п'яти чашкам.

— Майте на увазі, що, додаючи у каву вершки, незбиране молоко або цукор, ви можете легко компенсувати будь-які калорії, які ви спалюєте за допомогою кави, - попередили дієтологи.

Вони додали, що нове дослідження, опубліковане в журналі Clinical Nutrition, показало, що вживання кави може допомогти у втраті ваги, але якщо воно буде без добавок.

Говорячи про те, чому кава здатна допомогти при схудненні, дієтологи відзначили, що кофеїн має термогенну дію і прискорює обмін речовин, допомагаючи спалювати більше калорій.

— Кава також може приборкати апетит і зменшити голод. Дослідження показує, що вживання кави перед їжею може знизити кількість калорій, які ви з'їдаєте...

 

Кава також містить хлорогенову кислоту, яка, як було доведено, прискорює спалювання жиру і може допомогти уповільнити засвоєння вуглеводів, - додали дієтологи.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень