Дієтолог назвала найкращий час для обіду, аби не набирати зайву вагу

І приклад найкращого варіанту для схуднення

Коли ваша мета - схуднути, дуже важливо мати під рукою тільки потрібні продукти, напої та рецепти. Наявність найздоровішого вибору має вирішальне значення у цьому процесі.

Дипломований дієтолог Емі Гудсон назвала найкращий обід №1 для схуднення, пише Eat This, Not That.

Найкращий час для обіду

Фахівці стверджують, що час прийому їжі також має значення. Згідно дослідження, час доби, який ви обираєте для їжі, може синхронізувати різні тканини та органи, а їжа у незвичний час може завдати шкоди організму. Стверджується, що обід після 15:00. може призвести до меншої втрати ваги, ніж обід до цього часу.

Який обід № 1 кращий для схуднення

За словами Емі Гудсон, ідеальний обід для схуднення - це салат, але не простий.

— Салат із сумішшю зелені, 85 г лосося, однією столовою ложкою сиру фета, однією столовою ложкою подрібнених волоських горіхів, 1/4 склянки ягід, 1/4 склянки кіноа, 1/4 середнього авокадо і бальзамічного збризкування - ідеальний варіант для обіду, - поділилася фахівець.

Дієтолог додала, що цей салат містить усі п'ять груп продуктів і менш як 500 калорій:

Цей обід також наповнений клітковиною, білками та здоровими жирами, які працюють разом, щоб допомогти вам швидше почуватися ситішими. Уважність до розмірів порцій є ключем до схуднення, навіть якщо ви їсте «здорову» їжу, багату поживними речовинами.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень