Що категорично не можна готувати в мультиварці та чому: ТОП-7 продуктів

Є нюанси

Мультиварка – безумовно корисний кухонний девайс, який спрощує й зменшує час готування й перебування на кухні в кілька разів. Здавалося б, що це замінний помічник без якого не обійтися кожній господині, але й тут є свої мінуси.

Редакція FoodOboz підготувала перелік продуктів, які категорично не можна готувати в мультиварці та найголовніше – чому.

1. Овочі

Якщо ви хочете зіпсувати цінні й корисні овочі, такі як: зелений горошок, шпинат, томати та ніжну спаржу – тоді приготуйте їх в мультиварці, там вони точно перетворяться в кашу.

2. Безе

Це дуже ніжний десерт, який точно не вийде в мультиварці. Для нього потрібна низька температура та суха атмосфера, а в мультиварці волого.

3. Попкорн

Для приготування попкорну потрібна температура 200 С, а в мультиварці максимум – 175 С.

4. Страви з вином

Для того, щоб страви з вином були ароматними та смачними потрібно, щоб воно добре випарилося, а в мультиварці це зробити неможливо й алкоголь просто зіпсує страву.

5. Молочні каші

Молочну кашу можна безумовно варити в мультиварці, але при спеціальному режимі, але потрібно враховувати, що це буде довше, ніж на плиті. До того ж молоко може просто «втікати».

6. Млинці

Вам не вдасться посмажити в мультиварці млинці, бо вони навіть не зможуть «прихопитися» в глибокій чаші мультиварки, ви не зможете їх перевернути, тому що це буде молочна жижа. Тому їх також найкраще смажити на сковороді.

7. Картопля фрі

На жаль, смачна картопляна страва не вийде такою хрусткою та просмаженою в мультиварці, як у фритюрі. Картопля буде м'якою й жирною. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень