П’ять чоловічих імен, заряджених на гроші

Це не про магію, а про кореляцію імені та вміння людини користуватися грошима

Спеціалісти фінансового ринку проаналізували анкети близько 12 мільйонів клієнтів банківських установ та фінансових операцій, які вони здійснюють, аби з’ясувати, які імена приносять їхнім власникам найбільший дохід.

З’ясувалося, що найбільший дохід отримують:

Лев – неймовірно пунктуальна у справах людина. Вміє заробляти гроші. Зійти кар’єрною драбиною йому допомагає його врівноваженість. Він може роками не помічати халатного ставлення до роботи колег, а потім звільнити в один день.

Олег – його вважають «фінансовим богом», бо від природи мають талант до грошей.  Часом багатство саме знаходить свого Олега. Вони можуть виграти у лотерею або успадкувати гроші. При цьому не страждають марнотратством. Заробітки люблять планувати наперед і весь час їх підраховують.

Ігор – по-справжньому пристойні гроші Ігор починає заробляти після 30. До того часу вони просто не затримуються у нього в руках. Вміють вести справи й не соромляться нагадувати боржникам про їхні зобов'язання. Готові терпіти неприємних партнерів й підлеглих, поки не отримають від них бажаного.

Борис – люблять розкіш й готові поборотися, аби життя стало ще кращим. Але при цьому зовсім не вихваляється своїми фінансовими здобутками, і намагається ніяк не вирізнятися серед оточення.  Може просто тихенько придбати собі зірку і назвати її Борис.

Аркадій – і хоча ім’я не надто поширене, все ж його власники мають хороший фінансовий результат роботи. Великою мірою Аркадій має гроші через свій оптимізм. Він вірить, що все вдасться, і йому вдається! Хоча інші б так не ризикували. Це найкращий гравець у будь-якій команді, не боїться відповідальності й точно забере свій шмат «пирога».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень