ТОП-4 найбільш нудних чоловічих імен. Вони надто серйозні

Вони спокійні й не демонструють на загал своїх емоцій

Психологи давно прослідкували зв'язок між іменем людини і її характером й поведінкою. Тож фахівці виокремили чотири чоловічих імені, носіям яких не властиво голосно висловлювати свої емоції. Вони спокійні, дещо похмурі й навіть надмірно врівноважені. Поруч з ними часом буває навіть нудно. Зате безпечно. 

Арсеній

З дитинства Арсеній відрізняється від однолітків сором'язливістю і скромністю. Він важко йде на контакт з оточенням. З віком теж мало що змінюється. Арсеній вибирає тихе і спокійне особисте життя, в якому немає місця бурхливим пристрастям. Зате обраниця Арсенія зможе гідно оцінити його вірність і надійність.

Георгій

Чоловік з таким ім'ям надійний у всьому. Він вміє зберігати чужі таємниці, підтримає у складних ситуаціях та не залишить в небезпеці. Георгій - справжній педант, у нього все розписано по хвилинах і розкладено по поличках. Безумовно, це може здаватися нудним і нецікавим. Проте, позитивні риси характеру все ж переважають: правдивість, відданість й принциповість.

Павло

Павло доброзичливий і спокійний, обережний і не надто емоційний. І часом з ним може бути дуже нудно. Проте в його сім'ї немає місця скандалам й там ніхто не з’ясовує бурхливо стосунків. Павло подбає, щоб його близькі були щасливі.

Федір

Ще в юні роки Федір здається оточенню занадто вже серйозним, зануреним у своє. Нічого не змінюється і з віком. Федір відповідально підходить до прийняття своїх рішень, любить точні науки та нерідко стає інженером. Поруч з ним завжди тихо, затишно і спокійно.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень