Мадона, Афіна, Есфір та Юдонг: як називали дітей на Рівненщині

Як називали жителі Рівненщини дітей у 2020 році

За 11 місяців 2020- го року на Рівненщині народилось 11 248 дітей. Принаймні про таку кількість реєстрацій звітують в обласному відділі державної реєстрації актів цивільного стану Західного міжрегіонального управління Міністерства.

До слова, послугою єМалятко в нашій області скористалися 1102 батьків. Інноваційний проєкт запрацював у Рівному в лютому 2020 року. А вже у листопаді цього року до сервісу підключені усі територіальні відділи ДРАЦС, тому послуга доступна жителям усіх районних центрів Рівненщини, резюмувала заступник начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Львів) у Рівненській області Оксана Сальчук.

Серед найпоширеніших чоловічих імен, якими називали батьки своїх дітей були:

Артем, Владислав, Дмитро, Максим, Матвій, Тимофій, Олександр, Марк, Давид.

Разом з тим, найпопулярніші жіночі імена у цьому році виявилися -

Анна, Ангеліна, Емілія, Єва, Мілана, Соломія, Софія, Анастасія, Вікторія, Вероніка.

Цей рік був щедрим і на рідковживані імена, що присвоювались дітям при державній реєстрації народження. Серед рідкісних чоловічих імен, що зареєстровані на Рівненщині -

Асатур, Арістарх, Вісал, Дамир-Хасан, Іван-Даміан, Любим, Матео, Олесь, Тадеуш, Юдонг, Ісая, Лукас-Калеб, Енох, Юдонг, Тамірлан, Саваш.

Рідкісні жіночі імена -

Ангеліна Лейла, Айсель, Анетті, Арміна, Далія, Жасмін-Маріам, Кирієна, Мадона, Мікелла, Мія-Соломія, Ніно, Самара, Афіна, Вірсавія, Есмі,  Еліф, Ноомі, Есфір.

А от про популярні імена по Україні читайте тут. 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень