Апостиль тепер можуть поставити у всіх відділах ДРАЦСів Рівненщини

Бо через карантин були певні незручності

Усі відділи ДРАЦСів Рівненщини відновили прийом документів на проставлення апостиля.

Нагадаємо, «Аpostille» – це спеціальний штамп на офіційних документах, які засвідчує справжність підпису, печатки або штампа.

У період жорстких карантинних обмежень апостиль ставили лише в окремих відділах ДРАЦС.

 

Тепер отримати таку послугу можна у ваших місцевих відділах державної реєстрації актів цивільного стану, повідомила речниця Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Людмила Пшебільська.

У разі потреби в проставленні апостиля на документах, отриманих під час проведеної державної реєстрації актів цивільного стану, вони можуть бути подані також до відділу, де проводилась така реєстрація, це дозволить зосередити великий сегмент роботи за принципом «єдиного циклу та в одному місці».

Зауважимо, що апостиль не проставляється на оригіналах паспортних документів, військових квитків, трудових книжок, дозволів на носіння зброї, свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів (технічних паспортів), посвідчень особи; оригіналах, копіях (фотокопіях) нормативно-правових актів, тощо.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень