ТОП-6 чоловічих імен, які приносять успіх

Ім’я формує характер, поведінку й грає не останню роль в успіхах в житті

Захар

Захар - ім'я має релігійне походження. В давнину таке ім’я давали дітям священників. Наразі популярність імені Захар повернулася й навіть переживає певне піднесення. Захара вирізняє:

  • завзятість
  • терпіння
  • витримка

Захар може витримати будь-яке випробування долі на міцність, він зовсім не боїться неприємностей і можливих наслідків. Він контролює своє життя, впевнений у власних силах – а таких, як відомо, супроводжує успіх.

Станіслав

На успіх натякає навіть саме ім'я. Стас добре розвинений фізично і розумово, у нього повний баланс і гармонія в житті. Станіслав вміє залагоджувати конфлікти та знаходити компроміси в будь-яких обставинах.

Таке вміння не аби як допомагає, плюс він вміє обирати хороших й надійних друзів, які в результаті стануть опорою на довгі роки. Дослівно ім’я перекладається – стати славним, так воно і є! Стас не тільки славний, але й успішний у житті.

Віктор

Віктор - це переможець. Він постійно проявляє ініціативу, бере на себе відповідальність і намагається контролювати все навколо. У Віктора є впевненість у своїх силах, він розуміє, як потрібно вчинити.

Віктор аналізує усе й найбільше власні помилки. При цьому знаходить найпростіші варіанти розв’язати проблему. Єдиний його мінус - це слабка активність. Віктор часто лінується, йому не завжди цікаво відкривати для себе щось нове. Але це жодним чином не зменшує його успіхи.

Олександр

Олександр - це ім'я переможця, яке з'явилося ще до нашої ери. Олександра вирізняє:

  • товариськість;
  • сила духу;
  • умінням переконувати.

Олександр має власну точку зору, яку він не змінить навіть під сильним суспільним тиском. Його кредо – доводити справами, а не словами. Саша стане відмінним чоловіком і батьком. У нього безліч друзів, при цьому він вміє відсіювати з життя справжніх «шкідників», а це хіба не половина шляху до успіху?

Руслан

У Руслана добре розвинені лідерські якості, він вміє керувати людьми. Часто проявляє маніпуляції і навіть агресію, щоб домагатися бажаного результату й успіху у справах.

Руслан - це борець, він не боїться неприємностей або перешкод. Будь-які життєві проблеми сприймає, як випробування для себе. Вміє знаходити спільну мову з іншими людьми, часто залишається серйозним, навіть не показуючи позитивних емоцій.

Кирило

Кирило означає «повелитель», «владика». Раніше таке ім'я давали тільки представникам еліти й церкви. Кирило – від природи лідер. Кращі якості в ньому закладені від народження.

Ім'я приносить удачу, любов і гроші. Найдивовижніше, але все йому дається просто. Він не відчуває серйозних труднощів протягом усього життя. 

Джерело 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень