З’явився YouTube канал для всіх, хто росте або виріс без батька (ФОТО/ВІДЕО)

Тут вчать голитися, зав’язувати краватки, змінювати шини та багато іншого

У квітні у мережі з’явився YouTube канал «Dad, how do I?». Його запустив американець Роберт Кенні, який виріс без батька й підготував контент для усіх, хто ріс або росте без батька також.

Роберт вчить голитися, прасувати сорочки, зав'язувати краватку, лагодити сантехніку й міняти шини. Тобто відповідає на питання, з якими, як здається Кенні, зазвичай йдуть до батька.

Вже за місяць хтось раптово звернув увагу на цей канал у Твіттері й практично з нуля кількість підписників зросла до 1,7 мільйона!

Роберт розповів і свою історію. Він виріс без батька. Його батьки розлучилися, коли він був ще малою дитиною. Коли йому було 14 років, батько оголосив, що не збирається займатися дітьми, а мати в той час вживала спиртне.

Власне такі обставини й змусили Кенні навчився самостійності. На сьогодні він уже пробачив батькові, але це сталося, коли батьку було уже 80 років.

Роберт зазначає, що не мав на меті нажитися на своєму контенті.

Просто він давно жив з думкою, що людям, які ростуть без батька, необхідна підтримка й практичні поради. Але весь час відкладав створення каналу через брак часу. Проте «пазл» таки склався через пандемію і глобальний карантин.

Його головною метою було зробити власних дітей Крістіану й Кайла щасливими. Й здається у Кенні все вийшло!

Кенні дуже щиро здивувався популярності свого каналу й записав відео з подякою для підписників. Каже, що розхвилювався й через це не записав нову інструкцію вчасно. Але ж ми не ображаємося, правда?
 

Нові відео Кенні обіцяє надалі викладати щовівторка і вже готує цикл роликів, присвячений правилам роботи з різним інструментом.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень