Жіночі імена, які найбільше подобаються чоловікам

І що власне, у цих іменах чоловіків приваблює

-Фібі, яке у тебе гарне ім’я!

 

- Це ти ще мого номера телефону не бачив!

Уривок діалогу з серіалу «Друзі», який у нашому випадку є дуже показовим. Чоловіки такі звертають увагу на ім’я жінки. Їм подобається м’яке й округле звучання. Понад 10 років тому соціологи проводили дослідження, у кому взяли участь понад 70 тисяч чоловіків. За підсумками виявилося, що в сенсі привабливості жіночих імен найбільше голосів отримали Катерина, Вікторія, Олена, Марія, Наталія, Тетяна, Валентина, Ксенія, Ірина. 

З того часу багато води спливло і важко однозначно стверджувати наскільки змінилися чоловічі вподобання. Так чи інакше, але тепер психологи називають вже зовсім інші імена, які придавлюють чоловіків. 

На думку експертів, сильна стать тепер (у 2021 році) називає імена:

  • Алла
  • Олена
  • Жанна
  • Ксенія
  • Лілія
  • Марина
  • Марія
  • Наталія
  • Ольга
  • Світлана
  • Юлія. 

Група психологів з Університету в Берліні витратила два роки на вивчення сумісності пар з урахуванням фактора імен та дійшли висновку, що фактор імені таки грає роль.

Чим більше звуків в іменах збігається, тим міцнішим і щасливішим буде союз. 

 

І так, Топ-імен, які видаються найбільш привабливими для чоловіків 

Алла - це енергія, імпульсивність, безстрашність, яскравість.

Олена - здається чоловікам стриманою, привабливою, внутрішньо сильною та готова підкорятися - але тільки тому, хто її гідний. А ще Олена дуже щира особистість, що підкуповує чоловіків.

Жанна - сильна, але здатна не показувати силу, якщо не потрібно. Вона, як і Алла, дуже енергійна особа, і це одночасно притягує й хвилює чоловіків.

Ксенія - справжній і відданий друг, вміє любити й вміє спілкуватися, вона має гарні соціальні зв’язки, але завжди готова залишити компанію заради коханого. Крім того, чоловікам Ксенія видається в міру романтичною натурою, що теж великий плюс.

Лілія - ​​кокетка, мінлива, але водночас вміє любити, а її кокетство зовсім безневинне.

Марина - високо себе цінує та одночасно досить приязна і відкрита людям, вона розумна і хоче бути поряд з тим, хто дасть їй душевний спокій.

Марія - чуйна і турботлива, любить чоловіків, але здатна любити по-справжньому і знає секрет як прив'язати чоловіка до себе.

Наталя - весела, чарівна, ґрунтовна у виборі партнера, не проти взяти ініціативу у свої руки, що багатьом подобається. Вона ніколи не дорікне чоловіка в цьому.

Ольга - це інтелект, воля, в міру жорсткість, прихована ніжність і неприкрита сексуальність. Вона боїться закохуватися, тому що занурюється в стосунки з повною силою.

Світлана - про таких кажуть «цікава». У ній є родзинка, а ще вона відкрита світу, міцно стоїть на ногах і обожнює чоловічу увагу.

Юлія - не любить конфлікти, довіряє людям, тягне чоловіків за собою. Але важливо чоловіка вона вибирає сама, і якщо щось йде не так, розлучається без особливих рефлексій.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень