Отруєння дітей могли спричинили продукти з відділу кулінарії рівненського супермаркету

Фахівці проводять епідрозслідування

Харчову токсикоінфекцію трьох дітей з Росії, які відпочивали у родичів у Квасилові, за попередніми даними могли спричинили продукти кулінарії з одного із супермаркетів Рівного.

Як повідомив Радіо Трек директор обласного лабораторного центру Роман Сафонов, поки остаточно стверджувати зарано, однак самі захворілі пов’язують свою госпіталізацію із вживанням лінивих голубців з кулінарного відділу супермаркету «Велмарт».

 

Фахівці лабораторного центру разом із спеціалістами Держпродспоживслужби проводять епідрозслідування.

Трьох дітей госпіталізували у дитяче інфекційне відділення рівненської лікарні. Усі вони громадяни Росії. Наймолодшому - 7 років, найстаршому - 12. Відомо, що діти відпочивали у родичів у Квасилові. Самі вони з міста Дмитров, Московської області.

Нагадаємо, позаторік у серпні фахівці Рівненського лабораторного центру долучилися до журналістського розслідування у результаті якого встановили, що безпечної продукції власного виробництва у кулінарних відділах супермаркетів Рівного немає.

Читайте також: 90% салатів і тортів супермаркетів Рівного – з кишковою паличкою і стафілококом

Оригінал тексту дослідження також можете прочитати на сайті лабораторного центру. Тобто, кулінарія у жодному із супермаркетів не відповідає вимогам.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень