Масове отруєння на Здолбунівщині: кількість постраждалих зросла до шести десятків

Всі потерпілі святкували в одному закладі

Зросла кількість постраждалих від отруєння на весіллі в Рівненській області.  Станом на сьому ранку  58 осіб госпіталізували після весілля у селищі Мізочі, на Здолбунівщині. З них 13 дітей.

Про це повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій.

Масове отруєння сталося після святкування у кафе «Гурман». Фахівці Рівненського лабораторного центру проводять розслідування.  Директор центру Роман Сафонов повідомив, що результати розслідування будуть за кілька днів. 

За фактом масового отруєння у Мізочі  правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Відомо, що серед гостей були і мешканці сусідньої Тернопільщини.

Так, до Здолбунівської ЦРЛ потрапили 50 осіб, а до Кременецької – 8. У лікарні перебуває і наречений.  Поки ж правоохоронці опитують пацієнтів інфекційного відділення Здолбунівської ЦРЛ. Всього в той день кафе відвідали 100 осіб. 

Між тим, стан пацієнтів лікарі оцінюють як середньої тяжкості. Загрози їхньому життю немає.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень