Що загрожує винним у масовому отруєнні людей на весіллі в «Айвенго»

Офіційно встановлено, що постраждало щонайменше 23 особи

За фактом масового отруєння людей в ресторанному комплексі «Айвенго» правоохоронці розпочали досудове розслідування.

Нагадаємо, 8 вересня у селі Колоденка Рівненського району у престижному закладі святкували весілля, на якому було 125 гостей.

А вже через добу перші потерпілі почали звертатися за допомогою у медзаклад.

Як повідомляє Рівненський обласний лабораторний центр станом на 12 вересня кількість постраждалих становила 23 особи, серед яких – 5-річна дитина. На лікарняних ліжках перебуває 13 хворих, а десятеро - лікуються амбулаторно 10 хворих. У п’ятьох хворих вже лабораторно підтвердили, що причиною недомагання є сальмонельоз.

Зараз поліцейські встановлюють винних у масовому отруєнні, каже прес-секретар Рівненської місцевої прокуратури Людмила Суржук:

Рівненським районним відділенням поліції розпочато досудове розслідування за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 325 КК України.

 

Санкція статті КК передбачає відповідальність працівників закладу за порушення правил та норм, штраф до 100 неоподаткованих мінімумів громадян, арешт або обмеження волі.

До слова, офіційно встановлено, що постраждало щонайменше 23 особи.

Тож спеціалісти Рівненського обласного лабораторного центру звертаються до осіб,  які були на святкуванні весілля у готельно-розважальному комплексі «Айвенго» і мають ознаки гострої кишкової інфекції не займатись самолікуванням, а звертатись за медичною допомогою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень