«Найдовші 30 км, які можуть бути!», – мешканка Рівненщини хоче достукатися до влади через стан дороги

Дорога – всуціль у ямах

Користувачка Facebook Леся Даценко, уродженка Степангорода на Рівненщині, просить допомогти достукатися до влади регіону.

Найдовші 30 км дороги, які можуть бути! Втрачений час, сили, нерви і ремонт авто наближено максимально!!! Трешний відрізок дороги від районного центру (зараз центру ОТГ) до села Степангород! Крім цього, цей шлях проходить через чотири інших села і зв'язує район з іншими населеними пунктами. Лише наше село має близько 2000 населення, діток, напевно, близько 500 (які теж без школи). З такою інфраструктурою (точніше, її відсутністю) доведеться забути про доступність до медицини; доступність до будь-яких інших соціальних послуг, а головне – про будь-який розвиток громади!

Пані Даценко нагадує, що цій проблемі не 10 і навіть не 15 років, і навіть якщо це не найперспективніший напрямок, дорогу нарешті час відремонтувати.

Тож закликає через соцмережі Віталя Коваля, голову Рівненської ОДА, Сергія Кондрачука, голову Рівненської облради, та нещодавно обраного головою Володимирецької громади Василя Ковенька допомогти у вирішенні цієї проблеми.

 

Леся Даценко уточнює, що швидкість відео прискорена автоматично, адже їхати цією ділянкою на швидкості понад 10 км/год неможливо.

Степангород — село у Володимирецькій селищній громаді Вараського району Рівненської області (колишній Володимирецький район).

Коментарі читачів: Лариса Вільчинська-Карпенко

В нас теж така дорога ціла вулиця і немає нікому діла а начни писати і показувати в інтернеті то блокують

Олександр Костюкович

В Рiвненськiй обл це не одна така дорога iх багато i навряд коли iх заасфальтують

Міша Марковець

Антонівка-Городець там ще гірше.

Назар Романчук

Майже як в Берестовець

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень