Замість бруківки – новенький асфальт. У Гощанському районі ремонтують дорогу (ФОТО)

Хід виконання робіт перевірив голова ОДА Віталій Коваль

На Рівненщині триває ремонт майже 6 км дороги в Гощанському районі.

Відрізок Тучин–Садове–Пустомити–Вовкошів входить у президентську програму «Велике будівництво». Роботи розпочали цього року і половину з них уже виконали.

До ремонту тут була бруківка. А на сьогодні будівельники розширили дорогу, підсипали ґрунтові узбіччя, влаштували посадкові майданчики і тротуари, завершили роботи з підсипки шару щебеню.

Жителі п'яти сіл постійно зверталися до місцевої влади, щоб покращити транспортне сполучення. Дорога дуже потрібна людям, тому що з’єднує ці населені пункти із Гощею та Рівним. Також цей автошлях важливий і для під’їзду спеціальної техніки – машин швидкої допомоги та аварійно-рятувальних служб.

 

Розуміючи його важливість, ми включили автошлях у президентську програму. Це дозволило отримати фінансування на її ремонт, - зазначив голова ОДА Віталій Коваль.

Загальна вартість об’єкта - понад 41 млн грн. Станом на серпень на ремонт уже спрямували 39 млн з дорожнього фонду. Закінчити роботи планують у вересні цього року.

Нагадаємо, в межах національної програми президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», цього року в області відремонтують 73 км доріг області.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень