«Навантаження на лікарні зараз величезні… це не Буковель, і не Степанов, і не люди, які все порушують», - лікар Сільковський

Людей накриває хвиля паніки

Відомий рівненський лікар Павло Сільковський застерігає людей зараз, коли кількість виявлених хворих на коронавірус неухильно збільшується у всій Європі, незалежно від запроваджених обмежень, не піддаватися панічним настроям.

Ви самі знаєте, що дуже багато людей уже перехворіли. Проаналізуйте своє оточення, щоб це підтвердити. Отже, нова стрімка хвиля накриває переважно тих, хто зумів прожити рік пандемії без ураження, - написав Павло Сільковський на своїй ФБ-сторінці.

Лікар зазначає, що коли хвиля піднімається стрімко, то і падати вона буде теж швидко, бо кількість сприйнятливих теж зменшується швидко і прогресивно.

Так, пікові навантаження на лікарні зараз величезні. Але це сталося не лише в нас. Всю Європу накрило. Незалежно від жорсткості обмежень. Це не Буковель викликав. І не Степанов. І не звичайні люди, які нібито все порушують. Це викликав коронавірус, який поширюється своїм, не зовсім зрозумілим для нас шляхом, - пояснив лікар.

Однак людей накриває паніка, від якої немає імунітету. Вона також заважає й медикам, бо в лікарню прагнуть порапити навіть ті хворі, які можуть лікуватися вдома, - пише РАДІО ТРЕК.

Тому цей пост для тих, хто хворіє, але стан його дозволяє залишатися дома. І у кого є невеличкий імунітет від паніки, - резюмував Павло Сільковський.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень