Власниці турагенції за продаж негативних ПЛР-тестів повідомили про підозру. Що за це загрожує

У справі виявили 21 епізод

Костопільчанці, яка продавала фіктивні довідки про відсутність коронавірусу, повідомили про підозру. Про це інформує Радіо ТРЕК із посиланням на Рівненську окружну прокуратуру.

Досудове розслідування встановило, що у Костополі 31-річна жінка в офісному приміщенні за основним місцем роботи приймала замовлення на виготовлення підроблених довідок про проходження ПЛР-тестування.

Використовуючи комп’ютерну техніку, вона видавала клієнтам довідки з негативним результатом ПЛР-тесту на COVID-19 на офіційних бланках лабораторій, які мали ліцензію на проведення вказаних медичних досліджень та були уповноважені займатися подібною медичною практикою.

 

Особи, які робили замовлення у підозрюваної, ПЛР-тестування в лабораторних умовах не проходили, лише в телефонному режимі або особисто повідомляли анкетні дані, які в подальшому зазначалися в бланку довідки.  

 

Вартість такого «документа» складала 400-500 грн.

Обшуки в офісі турагенції провели 9 березня. А в ході досудового розслідування виявлено 21 епізод підроблення довідок.     

Костопільчанці загрожує до 5 років в'язниці.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається  невинуватою у вчиненні  злочину і не може бути піддана кримінальному  покаранню, доки її вину не буде доведено у законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень