Нардепом від Рівного має бути місцевий політик – так вважають 60 відсотків мешканців міста

Лідер перегонів у обласному центрі, рівнянин Олександр Ковальчук з головою партії «Слуга народу» Дмитром Разумковим

Рівненські виборці стомились від безвідповідальних політиків - «парашутистів». Абсолютна більшість рівнян вважає, що народним депутатом від Рівного має стати місцевий мешканець. Людина, яка проживає і працює в місті, а не заїжджий політик, який згадує про рівнян лише під час виборів. Про це свідчать дані соціологічного опитування громадян, яке проводив відомий соціолог Роман Микитюк.

Також відповідно до даних соціології у Рівному зі значним відривом лідирує партія «Слуга народу». Від цієї партії по місту балотується місцевий представник громадськості, голова правління ГО «Платформа взаємодій простір» Олександр Ковальчук, який є лідером виборчих перегонів.



Відповідно до даних соціології партія Президента Володимира Зеленського «Слуга Народу» впевнено лідирує на позачергових виборах до Верховної Ради по 152 виборчому округу (місто Рівне). За неї готові проголосувати 31,91% опитаних рівнян.

Другу позицію за рівнем підтримки займає партія «Голос» Святослава Вакарчука. Її підтримують 14,95% опитаних респондентів. Третє місце посідає «Європейська солідарність» Петра Порошенка, за яку готові віддати свій голос 9,49% опитаних громадян. Далі йдуть ВО «Батьківщина» із рівнем підтримки – 7,59%, «Сила і Честь» - 5,22%, Радикальна партія Олега Ляшка – 3,56%. Решта партій мають менш ніж три відсотки підтримки виборців.
 

Важливо, що для більшості опитаних, а саме 63,7% рівнян, принципово, щоб народний депутат від Рівного був місцевим. Жив і працював у Рівному, тут проживала його родина, діти відвідували школи і садочки, а депутат знав і розумів реальні проблеми рівнян.
 

Така позиція рівнян цілком виправдана, адже вони абсолютно нічого не чули роботу львів’янина Олега Осуховського, який двічі обирався нардепом від міста Рівне. Станом на 9 липня 57,4% відсотків опитаних рівнян взагалі ніколи не чули про Олега Осуховського.

Нардепа фактично не бачили у Рівному, він не проводив зустрічі з виборцями, не ходив до них у двори будинків, не брав участь у розв'язанні місцевих проблем, а виступав перед виборцями переважно лише з екрана телеканалу «Рада». Саме тому рейтинги поки що чинного нардепа залишають бажати кращого, і навіть сотні біл-бордів не спроможні суттєво вправити ситуацію.
 

Опитування провів соціолог Роман Микитюк методом анкетування у формі особистого інтерв’ю з 5 по 8 липня 2019 року. Під час соціологічного дослідження опитано 800 респондентів віком від 18 до 60 та більше років. Похибка дослідження не перевищує 3 %.

 

Політична реклама 

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень