«ЗЕ!Кандидат» від Рівного відкрито спілкується з електоратом (ФОТО)

І готується до «навали» чорного піару від опонентів

Олександр Ковальчук — справа. Фото прес-служби "Слуги народу".

Бруд та наклепи, які відкрито поширюють опоненти та неправдива соціологія – те, що виявляють під час виборчої кампанії у Рівному представники пропрезидентської партії «Слуга народу».

Олександр Ковальчук. Фото прес-служби "Слуги народу".

Кандидат у народні депутати від «ЗЕ! Команди» по 152-му виборчому округу Олександр Ковальчук такими діями інших кандидатів не здивований.

А от результатами соціологічних досліджень, які, на його думку, відверто маніпулює думками людей, обурений. Бо вона не відповідає дійсності, виявив під час особистих зустрічей із виборцями Олександр Ковальчук:

- Коли публікують чергову замовну соціологію – ми сміємося. Бо автори цих творів на вільну тему займаються самообманом. Ми знаємо що більшість рівнян підтримують Зеленського та Ковальчука. Вони говорять нам про це під час зустрічей на вулицях. Ми знаємо, що «Слуга народу» впевнено лідирує в Рівному, бо маємо результати реальних соціологічних досліджень. Наші конкуренти знають це. І саме через те, що у них немає шансів на перемогу вони починають поширювати у газетах, у соціальних мережах, серед людей – чорний піар. Найбільше такої огиди – у газетах. Наприклад, 11 липня у «Рівне вечірнє» вийшло дві протилежних за змістом статті про Ковальчука. Мало того, що ця стаття непрофесійна, так ще наскрізь брехлива. З усього тексту там одна правда. Вона полягає у тому, що Олександр Ковальчук очолюю ГО «Платформа взаємодій «Простір». Ми вимагатимемо спростування від газети. Готові навіть позиватися до суду.

Кандидати у нардепи від «Слуги народу» підписали меморандум про чесні вибори, і дотримувались усіх умов. Втім на початку фінальної прямої – за тиждень до виборів – чекати можна чого завгодно. Говорить Олександр Ковальчук:

- Мої близькі, родина та колеги – готові до усього. А от людей не захистиш від цього бруду, від вигадок, які ніхто не хоче перевірити. Чорний піар та наклепи – агонія старої системи, і її висуванців. Ми не боїмося нових «викидів», ми далі працюємо, зустрічаємося з виборцями й дізнаємось про їхні потреби. Та пояснюємо, що у неділю, 21 липня, їм варто покинути усі справи на пів години – і піти на виборчу дільницю. Від їхнього голосу залежить, що ми відповімо старій системи. Нова політика переможе!

Поняття «нової політики» кандидат у народні депутати від «Слуги народу» Олександр Ковальчук тлумачить так:

- По-перше, це тотальне очищення влади. Зняття депутатської недоторканості. Закон про імпічмент президенту. По-друге, треба провести діджиталізація державних послуг. По-третє, створення прозорих та комфортних умов інвесторам. А це і зростання заробітної плати, і зниження тарифів, і людські умови оподаткування для малого та середнього бізнесів. Прикро, що Україна – маючи усі необхідні ресурси – не розвивається. Нам варто переймати досвід європейських країн та США. Це реально. Ми повинні ставити перед собою амбітні цілі – і досягати їх.

Зауважимо, що Олександр Ковальчук раніше не був членом жодної з політичних партій.

Свого часу він, як підприємець, активно підтримував Майдан і замість того, щоб вступати до якоїсь партії – створив, спільно з відомим у місті підприємцями, у Рівному громадську платформу «Простір».

- Спільно з моїми колегами, друзями та однодумцями ми дали поштовх для реалізації багатьох гарних проєктів. Ми самі є авторами проєктів на Громадський бюджет, які розвиватимуть Рівне, — резюмував Олександр Ковальчук.

Політична агітація

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень