Рівнянам представили кандидатів у нардепи від партії «Слуга народу» (ФОТО)

Загалом це вісім представників нашої області

Напередодні політична партія «Слуга народу» провела у Рівному прес-пікнік, на якому представила своїх кандидатів у нардепи. Загалом їх восьмеро – це троє кандидатів зі списку і ще п’ятеро представників партії, які балотуватимуться від усіх виборчих округів Рівненщини.

Першими представилися кандидати, які можуть пройти до Парламенту за списками партії «Слуга Народу».

Це очільник обласного осередку політсили, підприємець, засновник та голова громадської організації Дмитро Соломчук, засновник і співвласник м'ясопереробного підприємства на Рівненщині та громадський діяч Олександр Салійчук, а також керівник підприємства і член громадської організації Ігор Хомич. 

Усі налаштовані на разючі зміни і чекають підтримки виборців, аби разом подолати корупцію і бідність.

Дмитро Соломчук - член політсили "Слуга народу"

Зокрема офіційний представник президента на Рівненщині Дмитро Соломчук (№33 у виборчому списку) наголошує, що сьогодні в українців просто небувала довіра до чинного гаранта:

Як показали вибори, нині максимальна довіра до президента –73%. А на сьогодні це, мабуть, вже навіть 90%.

Підтримка політичної сили «Слуга народу» - на рівні 50% і такого в історії України досі ще не було.

Олександр Салійчук - член партії "Слуга народу"

Водночас Олександр Салійчук (№79) каже, що політику країни потрібно змінювати, аби наступні покоління й гадки не мали, що означає «шукати кращого життя» за кордоном:

Я вірю в нашого президента і те, що він прийшов не заради власного збагачення. Він пожертвував собою і родиною, як і ми всі, адже зараз ми віддаємо весь свій час та енергію для майбутнього України. Ми це робимо, аби наші діти не розуміли, що таке виїзд за кордон і кожен українець міг знайти себе тут, щоб кожна людина була впевнена у завтрашньому дні і тому, що держава її підтримає. Я хочу, щоб через 5 років ви зустріли мене тут з усмішкою, хоча я не маю жодного політичного досвіду. І це мій великий плюс, бо я не розумію, що таке «кулуарні домовленості» і не хотів би брати в них участь.

Ігор Хомич - член партії "Слуга народу"

На необхідності підтримки народу особливо наголошує Ігор Хомич (№179), який також планує увійти до парламенту:

Я йду в політику, аби змінити життя країни на краще. Україна – це країна, яка заслуговує на краще майбутнє. Я чекаю від кожного з вас підтримки і роботи, аби зробити її ще сильнішою.

Олександр Ковальчук, який балотується від 152 округу (м. Рівне)

Розповів про себе Олександр Ковальчук, який балотується у Верховну Раду від 152 округу – міста Рівного:

Після 10-річного навчання у Сполучених Штатах я обрав Рівне. Я міг обрати будь-яке місто у будь-якій країні, але мої друзі розкрили для мене потенціал Рівного. Тут народилися четверо моїх дітей (найменшому сину 5 місяців, а найстаршій доньці - 22 роки) і вони змушують мене бути в курсі всього, що відбувається у місті: від лікарень до університетів.

Моя особиста спеціалізація і фах - це залучення інвестицій та управління проєктами. Я долучаюсь до різних проєктів, більшість з яких невдовзі працюватимуть на громаду Рівного та області. Я добре знайомий з громадськими активістами і проблемами, які є в громадському секторі. Три роки тому я заснував разом з друзями ГО «Простір».

Рівне достойне бути в ТОП-3 міст України, адже саме таку ідею ми колись закладали у «Просторі» і саме її я нестиму далі по життю.

Роман Іванісов - мажоритарник від 153 округу

40-річний Роман Іванісов – кандидат у нардепи від округу №153 (частина Рівного, м. Острог, Гощанський, Корецький, Острозький та Рівненський райони), виховує двох дітей:

Ми витрачаємо великі кошти на ремонт доріг, яких в нас досі немає. В жодному селі немає нормальної дороги! А треба їх зробити – ніяких ямкових робіт.

Я хочу, щоб щонайменше 5% ВВП йшло на армію. Україна – найкраща в Європі. Не прирівнюю ні Польщу, ні Німеччину, бо вона краща.  

Аліксійчук Олександр (з мікрофоном) - округ 154

Аліксійчук Олександр (керівник «Inter-Beton BUD») – народився у с. Буща Здолбунівського району – 154 округ (м. Дубно, Демидівський, Дубенський, Здолбунівський, Млинівський та Радивилівський райони): 

Моя сім’я достатньо забезпечена, тож моє першочергове завдання – не особисте збагачення.

Ми маємо ухвалити Закон про малий кооперативний рух. Він дасть змогу невеликим фермерам і господарствам об’єднуватись, щоб держава їх підтримувала.

Крім того, вкрай необхідний законопроєкт щодо містобудівної діяльності і лібералізації будівельного сектору економіки. Це саме та галузь, яка дає поштовх усім іншим секторам.

Володимир Рашовський (з мікрофоном) - 155 округ

44-річний Володимир Рашовський: родом з Дубровицького району, має двох дорослих синів, керівник підприємства «Рекорд», яке займається виготовленням торфу і торфопродуктів, балотується від 155 округу (місто Вараш, Володимирецький, Дубровицький, Зарічненський та Рокитнівський райони):

Наш регіон досить важкий. В першу чергу ми внесемо проєкт про легалізацію видобутку бурштину і його подальшу переробку. Аби ми не були сировинним придатком для інших країн, а створювали робочі місця.

Я б хотів, щоб всі, хто виїхав, повернулися додому. Це буде найбільшим нашим досягненням. Нещодавно з’явився такий термін, як «рівень щастя в країні» і «рівень щастя людей», і мені хочеться, щоб ми вийшли на рівень європейських держав. Ми маємо будувати власну Європу у своїй країні.

Сергій Литвиненко – кандидат від 156 округу

Сергій Литвиненко – округ №156 (Березнівський, Костопільський та Сарненський райони): 50 років, є син і донька, очолює ДП «Зірненський спиртовий завод»:

Майже 30 років я працюю в агропоромисловому комплексі. За останні 10 років ми підняли з колін три підприємства. До цього я завжди був відсторонений від політики, але якось моя донька сказала, що не бачить сенсу залишатися в Україні, адже тут немає перспектив… І мене це дійсно зачепило.

Коли прийшла команда Зеленського, я побачив перспективу великих змін і я вирішив йти у Парламент, щоб докорінно змінити політику. Пріоритети моєї роботи: удосконалення закону про заборону вирубки лісу, нові дороги і страхова медицина для населення.

«Слуга народу» - це  українська політична партія. Офіційна реєстрація відбулася 2 грудня 2017 року.

Після інавгурації 20 травня 2019 року Президент Володимир Зеленський оголосив про розпуск Верховної Ради і проведення дострокових парламентських виборів, у яких партія «Слуга народу» візьме участь.

21 червня Партія «Слуга народу» подала до Центральної виборчої комісії документи 199 кандидатів в одномандатних округах.

Позачергові парламентські вибори в Україні відбудуться 21 липня.

 

Політична реклама 

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень