Від команди Зеленського по Рівному до ВРУ піде… Безека? (6 ФОТО)

Чи… (АК)

Олена Рубель -- зліва

По-перше, в «Журналістах Рівного» (є така таємна група на ФБ) заявила про себе Олена Рубель – прес-секретар обласного осередку партії «СЛУГА НАРОДУ».

Як виглядає, Олена прийшла в журналістику стрімко – прямо з посади юриста в «Будівельній компанії «Авангард».

Перед цим Рубель, як зазначено в неї ж на сторінці, була юрисконсультом Рівненського обласного бюро технічної інвентаризації.

Рубель подібна на Скарлет Йогансон

Раніше дівчина, мабуть, й не помишляла про журналістику та прес-секретарство.

Нині ж вона повідомляє:

Вчора у Києві відбувся з'їзд партії «Слуга народу», на якому було оприлюднено список кандидатів у народні депутати від політичної сили. До списку потрапило двоє кандидатів з Рівненщини: Дмитро Соломчук та Олександр Салійчук. Їхні номери у передвиборчому списку 34 та 82 відповідно.

 

Довідково:

Соломчук Дмитро Вікторович (№ 34 у списку кандидатів) – директор та власник компанії «Агро-Центр», яка займається виробництвом та продажем запчастин до сільськогосподарської техніки. Дмитро є засновником ГО «Час – Дій», яка об'єднує значну частину підприємців-однодумців Рівненщини. З 2019 року координує роботу Зе!команди на Рівненщині.

Дмитро Соломчук -- справа

Салійчук Олександр В'ячеславович (№ 82 в списку) – співвласник та директор ТОВ «Перша м’ясна хата» (ТМ «Гощанські ковбаси»). Олександр є одним із засновників ГО «Час –Дій» та активним учасником популяризації здорового способу життя на Рівненщині.

Олександр Салійчук

Цікаво, що мажоритарних кандидатів Зе-команда не озвучила, але ми тепер точно знаємо, що ні Салійчук, ні Соломчук балотуватися від «Слуги народу» по Рівному не будуть.

А хто буде?

Дмитро Соломчук -- другий справа, Олександр Салійчук -- другий зліва

Тут можна лише здогадуватися. Загалом вважається, що будь-який кандидат від Зеленського – гарантовано перемагає. Як мінімум у м. Рівне.

Але хто так вважає?...

Максим Безека так оновив свою світлину на ФБ

Ми не Схід та Південь України, де колишній «червоний пояс», який пізніше став опорою Партії Регіонів, сьогодні твердо та одностайно йде за Зеленським і змітає всіх.

У нас, безперечно, теж підтримка висуванця від ЗЕ є апріорно дуже високою, але…

Якщо це буде якийсь виразно «не той» кандидат, то карта цілком може лягти й не на користь Зе-команди.

Охочих балотуватися від «Слуги народу» нині значно більше, ніж округів. Що саме є вирішальним фактором при виборі конкретних кандидатур, нам невідомо, але…

Той факт, що прес-секретарем партії «СЛУГА НАРОДУ» на Рівненщині тепер є Ольга Рубель, означає, що відповідні обов’язки склав з себе Максим Безека, який давно і плідно співпрацює з Дмитром Соломчуком саме на ниві журналістики та піару.

Дмитро Соломчук -- в центрі, зліва від нього -- Максим Безека, за ним -- Олександр Салійчук

Раз Безека переклав прес-секретарство на Рубель, то чи не означає це, що саме Максима й скерують тепер у похід за депутатським мандатом?

Чому ні?

Максим Безека вже давно був знав щось про ... шаурму

*АК – це авторська колонка. Всі думки та позиції – авторські. Редакція залишає за собою право їх категорично (не) поділяти.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень