"Нам сказали, що закатають в асфальт", - учасниця міні-пікету за імпічмент Президенту у Рівному (ВІДЕО)

16-річна Дар'я Коцюруба розповіла, як з ними спілкувалися на майдані Незалежності та в поліції

Ми писали про те, що сьогодні у центрі Рівного молоді люди виступали за імпічмент Президенту. І їх затримала поліція.

Причини, через які вийшли з плакатами на майдан Незалежності, Дар'я Коцюруба пояснила так:

Мене і мого друга не задовольнили призначення на державні посади "кварталівців" і нещодавно люстрованих людей та виступ Президента російською мовою на території України. 

Спочатку, каже дівчина, до них підійшла жінка із запахом перегару. 

Вона почала нам казати у грубій формі, що викличе наряд, що нас тут поб'ють, закатають в асфальт. Вона відійшла, почала телефонувати. І пішла з центру міста, коли закінчила дзвінок.

 

Через хвилин 15 до нас підійшов один чоловік, показав свій жетон, провів з нами коротку бесіду хвилин на дві і запропонував пройти у відділок для надання пояснень. 

Мама Дар'ї Наталя Коцюруба дізналася про те, що дитина в поліції, так:

Дитина написала мені "Мамо, я в поліції". Пишу їй: "Що трапилося?" "Ми пікетували і нас попросили пройти в поліцію". Питаю: "То мені приїхати в поліцію?". "Ні, я сиджу чекаю, він пише пояснення". Все. 

За словами Дар'ї, їй не сказала, чи вона затримана. І вона сиділа в холі відділу поліції близько двох годин. Коли вирішила піти звідти, її не пускала працівниця поліції:

Вона почала кричати на мене. Зателефонувала своєму головному, як вона сказала. Він прийшов і сказав мені, що я все-таки затримана.

 

Вони кричали на мене, тиснули. Ця пані декілька разів казала мені, що я псую сьогодні день, тому що вона хотіла кудись повести сина. А через те, що я така нахабна, вона не може цього зробити. Вона навіть зателефонувала йому при мені і сказала: "Привіт, мій маленький. Але я не можу прийти, бо у мене на роботі тут така дівчинка нахабна, тому ми не можемо нікуди піти". 

Більше можна побачити на відео "UA: Рівне":

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень