«Час для інавгурації Зеленського був не такий вже й поганий», - астролог з Рівненщини

Ірина Кравець з Дубна зробила свій прогноз щодо президентства Володимира Зеленського

Володимир Зеленський (фото Економічної правди)

Астролог Ірина Кравець каже:

Не можу сказати, що 20 травня був ідеальний час для інавгурації. Але в чомусь він був і хорошим.

 

Транзитний Марс Зеленського якраз стоїть у першому домі. І він досить гарно аспектований і підсилюється підтримкою якихось людей. Це можуть бути однодумці, соратники, друзі, олігархи, на яких він буде спиратися. Марс має такі гарні аспекти, які говорять про те, що він рішуче налаштований і якщо зараз буде робити швидко якісь кроки, то разом з однодумцями у нього дуже багато чого вийде.

Астролог звертає увагу й на таке:

Сонце з Меркурієм стоять у  12-му домі. А це такі супутні фактори, які будуть давати удачу, тобто Зеленському щаститиме.

 

Але якраз Юпітер – це те, що відповідає за соціальні питання - стоїть у нього трішки  погано. І якраз на середині неба - те, що відповідає за роботу, - поражений Нептун. Нептун – це планета, яка рухається дуже повільно і вона буде в нього у гороскопі стояти довго. Тобто він з таким натхненням за оце все взявся, але це не значить, що у  нього з таким же успіхом все буде виходити. І в нього будуть часом опускатися руки. 

До осені цього року, за словами Ірини Кравець, Юпітер буде мати негарні аспекти. І десь тільки з осені він змінить свою конфігурацію. Тому якісь такі проблиски будуть, коли Юпітер буде хороший. Це впливатиме на загальну ситуацію, а не тільки на те, що стосується президента. Тобто гостро дуже стоятимуть соціальні питання.  

Загальний його гороскоп, не можу сказати, що це гороскоп надзвичайно сильного лідера. Але він з нуля зробив виборчу кампанію. У нього не було самоцілі зайняти цю посаду.  Будемо надіятися, що його ентузіазм ( і цьому сприяє транзитий Марс у першому домі) не гаснутиме, а даватиме силу боротися і навіть у чомусь переступати межу. Є надія, що зробить на собі акцент. Або взагалі себе спалить. Будемо надіятися на краще, що Зеленський швидко буде вчитися. А решта буде залежати від «любих друзів». Від них залежали майже всі президенти українські і саме вони їх «валили».

Ірина Кравець

У Зеленського нема фанатичної ненаситності до грошей. Є певна харизма у суспільній сфері. Але вона не зовсім пасує до особи президента. Є позитивна енергетика і завжди буде певний прогрес у житті.

Коли Зеленський народився, Юпітер був  у першому домі. Ірина Кравець прорвдожує:

Він виріс в інтелігентній сімї і важливе значення має те, що у ньому закладено. Тобто фундамент. Він буде тримати свою єдину лінію, не стрибатиме в різні сторони від одного до іншого радикального рішення. Але він готовий ламати правила, до яких звикла наша політична еліта. Ламатиме ці правила, переступатиме межу. Дай Боже, щоб він зробив 30-40% того, що обіцяє. А щодо імпічменту йому рано щось говорити.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень