Кандидат від «Слуги народу» Олександр Ковальчук закликав до чесних виборів у Рівному

Про це кандидат по одномандатному виборчому окрузі № 152 Рівному Олександр Ковальчук написав на своїй сторінці   https://www.facebook.com/oleksandr.kovalchuk.rivne  у мережі Facebook.

Він, зокрема, зазначив, що вже є офіційно зареєстрованим ЦВК кандидатом у народні депутати від Рівного від партії “Слуга народу” .

- Я тільки розпочав свою передвиборчу кампанію. В той же час інші кандидати вже працюють на окрузі. І, на жаль, в агітації зустрічаються неправдива інформація, “чорний піар”.

 

Але ж ми, люди нової формації, маємо творити нову відповідальну та відкриту політику. Тому звертаюся до своїх політичних суперників підписати Меморандум про проведення чесних виборів у Рівному.

 

Давайте зробимо це разом у понеділок, 1 липня у конференц-залі газети “Сім днів” (м. Рівне, вул. Поштова, 2) о 13.00, - звернувся до кандидатів від Рівного Олександр Ковальчук.

Текст Меморандуму подаємо без змін.

МЕМОРАНДУМ

Про проведення чесних виборів у Рівному

(Виборчий округ №152)

Ми, кандидати у народні депутати Верховної Ради України по 152 виборчому округу (м. Рівне), виступаємо за чесні, вільні, демократичні вибори і докладаємо всі наші зусилля для забезпечення вільного і чесного волевиявлення мешканців Рівного, справедливого виборчого процесу відповідно до законів України та загальноприйнятих міжнародних стандартів.

Переконані, що саме чесні вибори є основою ефективного демократичного розвитку українського суспільства та держави, верховенства права, забезпечення прав та свобод людини і громадянина.

Для всіх нас важливий кожен голос виборця, разом з тим вважаємо, що боротьба за цей голос повинна бути чесною, відкритою і справедливою. А конкуренція – професійною, правдивою і добросовісною. Передвиборча агітація із використанням недостовірної інформації, створенням та розповсюдженням «чорного піару», неправдивих відомостей про кандидата, «фейків» та маніпуляцій, неправдивої соціології підриває одну із основ демократії – про вільні та чесні вибори. Наслідками такої виборчої кампанії може бути розпалювання та загострення мови ворожнечі, хаос та недовіра виборців до державних інституцій України, а також загроза підриву суверенітету нашої держави.

Ми, усі, хто підписав цей Меморандум, разом звертаємось до політиків, міжнародних партнерів, правоохоронних органів, засобів масової інформації, незалежних спостерігачів, лідерів громадської думки, волонтерів, усіх активних громадян із закликом допомогти захистити вільний і прозорий вибір рівнян. Ми закликаємо кожного громадянина, який голосуватиме за кандидата у народні депутати до Верховної Ради України по 152 виборчому округу (м. Рівне), не піддаватися маніпуляціям, провокаціям та не бути учасником процесу фальсифікації виборів, а про усі факти і спроби порушення виборчого законодавства повідомляти до правоохоронних органів.

Ми також звертаємось до правоохоронних органів – в разі виявлення порушень виборчого права, робити все можливе, аби довести справу до рішення суду, аби на порушників чекало невідворотне покарання. Ми декларуємо рішучу готовність координації зусиль та спільні дії щодо захисту права громадян України на чесні вільні демократичні позачергові вибори до Верховної Ради України.

Політична агітація

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень