У Рівному інтереси трьох партій представлятиме єдиний кандидат (ФОТО)

Ним став депутат міськради Микола Бляшин

Зліва направо: Роман Денисюк, Микола Бляшин і Зураб Кантарія

У Рівному три партії об’єдналися, аби підтримати єдиного кандидата від демократичних сил на виборах до Парламенту.

Минулого тижня політичні партії «Голос», «Сила людей» та «Самопоміч» обрали самовисуванця Миколу Бляшина, який балотуватиметься по 152-му виборчому округу – від Рівного.

Сторони підписали меморандум про співпрацю і подальшу координацію дій під час виборів до Верховної Ради, місцевих рад та виборів міського голови Рівного.

Опісля представники усіх трьох команд - Роман Денисюк, Зураб Кантарія і Микола Бляшин – посадили дерево у парку Шевченка. Воно символізуватиме початок нової політики, каже Микола Бляшин:

Щоб показати, що ми разом робимо спільні справи, давайте ми закопаємо всю стару політику та разом, в серці нашого міста, посадимо ще одне дерево. Воно буде символом спільної справи трьох команд.

Єдиний кандидат від демократичних сил Микола Бляшин

ДОВІДКА:

Микола Бляшин народився 24 травня 1981 року у Рівному, одружений, депутат Рівненської міської ради, здобув повну вищу юридичну освіту, засновник та керівник АДВОКАТСЬКОГО БЮРО «МИКОЛИ БЛЯШИНА».

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень