Хроніки Зе! Перемоги: як кандидат від «Слуга Народу» Олександр Ковальчук стрімко завоював довіру виборців Рівного

Кандидат від партії «Слуга Народу» по Рівному Олександр Ковальчук задає в місті новий, якісний рівень публічної політики

Крайній праворуч - Олександр Ковальчук

Він щодня проводить десятки зустрічей з людьми на вулицях Рівного, у дворах багатоповерхівок. Презентує свою програму та програму партії Президента Володимира Зеленського, прислухається до думки людей, обговорює міські проблеми та шляхи їх вирішення. Олександр Ковальчук переконаний: нова політика та нові підходи не залишать старій системі жодних шансів, багаторічна корупційна система у Рівному розсиплеться, як картковий будинок. І першим кроком до цього стане переконлива перемога кандидата від партії «Слуга Народу» на виборах по мажоритарному округу у Рівному.

- Наші конкуренти самовпевнено думають, що вони міцно засіли у владі назавжди. Але вони помиляються! Завдяки доступу до бюджетних потоків, вони накопичили значний фінансовий корупційний ресурс і масово скуповують політичну рекламу, підкуповують виборців «гречкою», безкоштовними святами, туристичними поїздками, конкурсами з розіграшем дорогоцінних призів. Але результату це не дасть. Бо це - агонія старої системи, - зауважив Олександр Ковальчук.

 

– Я щодня спілкуюся із сотнями рівнян. Їх не обдуриш. Вони знають, що стара корупційна влада прогнила наскрізь і вдається до брудних методів, хоче втоптати в політичний бруд гідність рівнян, забрати у них право вибору.  Але Рівне - не таке. Це місто розумних, чесних, відкритих і працьовитих людей.  Рівняни впевнено обирають майбутнє. Вони за чесну політику! Вони підтримують Президента Володимира Зеленського, його партію «Слуга Народу» та її кандидата від Рівного.

Й справді, під час великої кількості вуличних зустрічей рівняни щиро дивуються, що спілкуватися з майбутнім депутатом від Рівного настільки просто. «Північний», «Радіозавод», «Боярка», «Ювілейний» та інші мікрорайони міста щодня бачать свого кандидата від партії Зеленського.

-  Олександр Ковальчук прогресивний і ерудований рівнянин. Він вільно спілкується з людьми, розуміється на міських проблемах та державному управлінні. Нарешті, у Рівному з’явився достойний місцевий кандидат від прогресивної партії «Слуга Народу». Ми стомились від заїжджих політичних «парашутистів», які не з’являються на своєму окрузі в Рівному роками. Ми хочемо мати свого депутата в парламенті. Депутата, який вболіває за проблеми рівнян, а не за доступ до корита,  - в один голос кажуть мешканці міста під час зустрічей.

Олександр Ковальчук, як і Володимир Зеленський, виступає за чесну і відповідальну політику. Кандидат від партії «Слуга Народу» у Рівному перший підписав Меморандум про проведення чесних виборів у місті, адже переконаний, що виборчий процес має бути прозорим, відкритим, демократичним. Також поставив свій підпис під текстом Меморандуму про відповідальність депутата від партії «Слуга Народу». Цим зобов’язав себе бути для своїх виборців сумлінним і відповідальним депутатом. 

Спільно з кандидатами у народні депутати зі списку партії «Слуга Народу», кандидатами-мажоритарниками від Рівненщини, експертами та представниками громадського сектору Олександр Ковальчук під час круглого столу обговорив нагальні реформи для розвитку місцевого самоврядування, малого і середнього бізнесу, залучення інвестицій у Рівне. 

Про ефективність роботи Олександра Ковальчука свідчить і агресивна реакція кандидатів-опонентів, висуванців старої системи на виборах у Рівному. Вони розгорнули у соціальних мережах агресивну кампанію з поливання брудом кандидата від Зеленського, годують армію ботів, яка продукує різноманітні нісенітниці. Стара влада боїться. Бо знає, що 21 липня рівняни проголосують за партію «Слуга Народу», її кандидата по Рівному Олександра Ковальчука. А старим політикам  люди вкажуть на вихід. Корупційна стара влада нарешті опиниться на політичному смітнику та за гратами.

Політична реклама

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень