На Рівненщині селяни нарікають на незаконну свиноферму та сморід від спаленої пластмаси

Сьогодні у Рівному засідала комісія з питань екології, природокористування, охорони навколишнього середовища та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи обласної ради.

У розділі власних питань депутати розглянули кілька звернень, в тому числі й від жителів села Піски Костопільського району щодо погіршення екологічного становища. За інформацією, що вказана у зверненні, підприємець незаконно побудував там свиноферму з численними санітарними  порушеннями, тож мешканці села нарікають на нестерпні умови життя. Кажуть, впродовж двох років зверталися до влади усіх рівнів, але реакції не було. Тож депутати вирішили найближчим часом виїхати на місце та розібратися у ситуації.

Ще одне звернення надійшло від мешканців Корнина, на території якого розташована фабрика з виготовлення іграшок. За словами селян, вночі підприємство спалює відходи пластмас, внаслідок чого виникає нестерпний сморід. Члени комісії доручили екологічній інспекції провести відповідні заміри, розібратися в ситуації та доповісти про стан справ під час наступного засідання комісії. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень