Рівненські ОСББ можуть взяти участь у проекті з енергозбереження від Мінрегіону

Мінрегіон спільно з Німецьким агентством з енергозбереження Dena розпочинають проект «Комплексна енергозберігаюча санація житлових будинків».

Участь у проекті можуть взяти як власники будинків, так і ОСББ. Про це повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

У рамках програми передбачено відбір 20-25 типових будинків для комплексної енергозберігаючої  санації. Ця програма враховує, що можливим джерелом фінансуванням проектів може стати національний Фонд Енергоефективності, над створенням якого працює команда Мінргіеону.

Для того, щоб взяти участь у проекті, необхідно до 20 березня 2016 року надіслати заявку на участь. Повний список документів був опублікований на сайті http://www.dena.de/en.html 7 березня 2016 року. Контактна особа - Бастіан Штенцель stenzel@dena.de.

Проект DENA

Довідково: санація житлових будівель – це програма, направлена на поліпшення умов життя у невпорядкованих будинках, а також їх реконструкцію та модернізацію.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень