Ми не є виробником, - в «Агрохімпак» розповіли, як їх обшукували поліцейські з Києва (ЕКСКЛЮЗИВ)

Та вилучили товар

Сьогодні столичні правоохоронці проводили обшуки на підприємстві «Агрохімпак» з офісом у Рівному на Гагаріна та потужностями у Квасилові.

Як нам повідомляли власні джерела, зранку на підприємстві зупинили роботу на час перевірки, а працівникам нібито заборонили лишати приміщення.

 

- Заходи тривають у межах розпочатого у березні кримінального провадження з приводу виробництва та продажу пестицидів без ліцензії, — повідомив речник Нацполіції області Антон Крук.

Як розповів "Радіо Трек" директор «Агрохімпаку» Максим Лепеха, компанія лише розфасовує товар і на свою діяльність усі ліцензії має:

- На підприємтсво «Агрохімпак» в місті Квасилів згідно з ухвалою Солом’янського суду Києва прибули спепризначенці, аби описати майно підприємства та вилучення розфасованої та готової до фасування продукції, а також обладнання для фасування пестицидів.

 

Що стосується ліцензії – то це говориться про ліцензію на виробництво, а ми не є виробником. Ми є імпортером, а також закуповуємо їх у імпортерів. Товари ми лише розфасовуємо і продаємо товар.

 

Зараз майно оглянули, складають на палети розфасовану продукцію, далі складатимуть на палети готову продукцію для фасування, а також готують обладнання для вилучення.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень