Рівненський прокурор не знає, чому в нього провели обшуки

Та скаржитиметься на Генпрокуратуру

Рівненський прокурор Максим Журавський не знає, чому в нього проводили обшуки. Нагадаємо, 22 лютого працівники СБУ обшукали робочий кабінет прокурора та його дім. У той же час були обшуки й в будинку та кабінеті київського прокурора Володимира Чеботарьова, в якого знайшли 50 тисяч гривень хабара. Детальніше читайте тут: 

Рівненського та київського прокурорів затримали за спільне вимагання хабара, - Луценко

Пізніше на сторінці у Фейсбук генпрокурор України Юрій Луценко опублікував повідомлення, що працівники Генпрокуратури затримали рівненського та київського прокурорів за спільне вимагання неправомірної вигоди в приватного підприємця, щоб закрити його справу в поліції. Проте, Максим Журавський наголошує, що Луценко не вказував ім’я рівненського прокурора у повідомленні та запевняє - це його не стосується:

Причини проведення обшуків мені взагалі невідомі. З підставами, які виписані в ухвалі, я не згоден повністю. Також в мене є питання до процедури проведення тих обшуків. Я підготував скарги на керівництво Генпрокуратури та інших служб, які будуть направлені цього тижня для вирішення питання.

Також прокурор додав, що під час обшуків у нього вилучили речі спільного із сім’єю користування та невелику суму грошей. Щодо Вадима Чеботарьова – це колишній колега Максима Журавського. Раніше вони разом працювали в прокуратурі Рівненської області та Дубенському відділенні прокуратури. Приблизно два роки тому його перевели до Києва. Рівненський прокурор каже, що ніякого зв’язку з його кримінальним провадженням він не має.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень