Що відомо про обшуки у рівненських податківців

Нині поліція і військова прокуратура Україна проводить спецзаходи відразу у 15 обласних ДПІ

У Рівненській обласній фінансовій інспекції запевнили, що жодних обшуків у їх установі ніхто не проводить.

Державна установа у Рівному працює у звичному режимі.  

Зауважимо, що за даними головного військового прокурора України Анатолія Матіоса, обшуки в обласних податкових проходять у справі, пов'язаній з екс-міністром податків і зборів Олександром Клименком.

Анатолій Матіоса цитує «Українська правда»:

Зараз відбувається операція щодо перших керівників і їхніх заступників всіх 15 обласних управлінь міністерства доходів і зборів на той момент, так званих державних податкових адміністрацій, які були прямо причетні до організації функціонування так званих податкових майданчиків, в результаті чого держава недоотримала... 97 млрд. грн.

Зауважимо, що під час виступу у Верховній Раді Генпрокурор Юрій Луценко поіменно назвав затриманих у цій справі податківців. У переліку немає прізвищ з Рівненщини.

Щоправда, прізвище Віктора Башука тісно пов’язане з нашою областю, хоча у нас він не працює з 2013-го. До цього ж - з 2006-го очолював ДПА Рівненщини.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень